To je to što me zanima!

Pametan muškarac zna kojih 5 tipova žena treba izbjegavati

Sponzoruša ugađa u svemu dok god je muškarčev novčanik pun, ona izašla iz duge veze slomit će vam srce, a s nepogrešivom će se život pretvoriti u bojno polje
Vidi originalni članak

Kolumnist web stranice AskMen.com koji piše pos pseudonimom "Zavodnik" uppozorava sve muškarce koji žele biti uspješni u ljubavi smjernice oko toga s kakvim ženama se ne treba truditi ostvariti odnos, jer je on unaprijed osuđen na propast.

1. Pametnjakovićka

Muškarci vole inteligentne žene koje se znaju izraziti i imaju čvrste stavove, no ne i one koje baš "sve" znaju najbolje, ne dozvoljavaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što joj je na pameti. Takve žene imaju ružnu naviku isticati svoje obrazovanje, iskustvo ili racionalnost, istovremeno podcijenjujući ljude oko sebe. 

2. Sponzoruša

Za prepoznavanje sponjzoruše nije potrebno veliko znanje ili umijeće, jer ona u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičarke i u šoping. Iako je muškarac koji ima lijepu i dotjeranu ženu pored sebe često meta zavidnih pogleda, "Zavodnik" vas podsjeća da se sreća i ljubav ne mogu kupiti, a odnos se ne treba graditi s nekim tko će pobjeći na prvi znak financijskih tegoba.

3. Nepogrešiva

Ovakva žena može imati brojne druge kvalitete, no njena je mana što ne može prihvatiti mišljenja suprotna od njenog ili mogućnost da je u nečemu pogriješila. Suživot s ovakvom ženom s vremenom se pretvara u bojno polje vječitih rasprava i dokazivanja, što nije plodno tlo za odnos ispunjen trazumijevanjem i ljubavlju.

4. "Ludara"

To je tip žene koja partnera zove 10 puta na dan, miješa se u privatan ali i poslovan život, odvaja vas od prijatelja i pamti koju ste ženu pogledali dulje od dvije sekunde. Od ovakvih je žena najbolje pobjeći na prvu naznaku neprihvatljivog ponašanja, jer one ne odustaju tako lako i sklone su zbog prekida zvati u svako doba noći i dolaziti na vrata te zahtijevati razgovor.

5. Povrijeđena

Ovaj je tip najopasniji od svih, opisuje ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti prebolijela, pa će u novi odnos ući s "figom u džepu". Budući da njoj neće biti toliko stalodo vas jer ona trenutno nije u stanju razvijati duboke osjećaje, naći ćete se u vezi iz koje ćete vi vrlo vjerojatno izaći povrijeđeni, a ona zadovoljenog ega.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DamirCrnkovic 14.01.2012.

    treba to izbjegavati...

  • lee01 15.05.2011.

    takva ludača i sponzoruša samo što se ne uda za mog šogora.koji je to naivac,al ja sam ju prokužila.

  • Petra 1985 08.05.2011.

    Kakvih ima žena takvih ima i muškaraca.Al mislim da smo svi mi nekad ludi,izašli iz neke veze, sponzoruše i sponzori itd.sve to kada je u normalnim količinama je normalno.Razumjevanje i kompromisi su najbitniji.Sada to znam, nakon raspada braka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare