To je to što me zanima!

Patentni zatvarač se potrgao? Super trik rješava stvar u tren

Trik s vilicom i zatvaranjem potrganog patenta oduševio je čak i Ryana Reynoldsa, koji ga je isprobao te impresioniran podijelio sa svojih 15 milijuna pratitelja na Twitteru
Vidi originalni članak

Nema veće frustracije od uzimanja svoje omiljene jakne i odijevanja na vratima - da bi shvatili kako je ne možete zakopčati jer se patentni zatvarač potrgao. Ako vam patent ostane u ruci, odnosno nije zapeo negdje na sredini gdje ga ne možete pomaknuti, rješenje postoji. 

Super trik oduševio je i slavnog glumca Ryana Reynoldsa, koji je video podijelio na Twitteru sa svojih 15 milijuna pratitelja.

Uz objavu je napisao: 'Ovo sam čekao cijeli svoj život'.

Video koji traje samo 14 sekundi pokazuje da vam je potrebna samo jedna stvar da vratite patentni zatvarač na odjevni predmet - vilice.

Na snimci se vidi osoba koja postavlja klizač patentnog zatvarača, koji je sišao s kaputa, na dva srednja zupca vilice i uz pomoć nje ga vratite na odjeću. 

Iako se trik čini vrlo korisnim, mnogi su u komentarima brzo istakli da je to samo privremeno popravljanje - jer na dnu patentnog zatvarača nema ničega što bi moglo spriječiti da se ponovo odlijepi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 13.02.2020.

    Znaci viljusku moram nositi sa sobom stalno ako mi se desi slucajno van kuce. 😁

  • Rafo 12.02.2020.

    Zašto ga stavlja naopako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare