Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Patentni zatvarač se potrgao? Super trik rješava stvar u tren

Trik s vilicom i zatvaranjem potrganog patenta oduševio je čak i Ryana Reynoldsa, koji ga je isprobao te impresioniran podijelio sa svojih 15 milijuna pratitelja na Twitteru

Trik s patentom
Foto: Screenhoot
9 komentara

Nema veće frustracije od uzimanja svoje omiljene jakne i odijevanja na vratima - da bi shvatili kako je ne možete zakopčati jer se patentni zatvarač potrgao. Ako vam patent ostane u ruci, odnosno nije zapeo negdje na sredini gdje ga ne možete pomaknuti, rješenje postoji. 

Super trik oduševio je i slavnog glumca Ryana Reynoldsa, koji je video podijelio na Twitteru sa svojih 15 milijuna pratitelja.

Uz objavu je napisao: 'Ovo sam čekao cijeli svoj život'.

Video koji traje samo 14 sekundi pokazuje da vam je potrebna samo jedna stvar da vratite patentni zatvarač na odjevni predmet - vilice.

Na snimci se vidi osoba koja postavlja klizač patentnog zatvarača, koji je sišao s kaputa, na dva srednja zupca vilice i uz pomoć nje ga vratite na odjeću. 

Iako se trik čini vrlo korisnim, mnogi su u komentarima brzo istakli da je to samo privremeno popravljanje - jer na dnu patentnog zatvarača nema ničega što bi moglo spriječiti da se ponovo odlijepi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message