To je to što me zanima!

Peach Fuzz je proglašena bojom 2024.: Opuštajuća je i bit će na svemu, od tepiha do šminke

Kao i svake godine, izbor nove boje pokrenuo je mnoge suradnje pa proizvođači već imaju u planu u Peach Fuzz boju pofarbati mnoge stvari, od mobitela i tepiha do boja za kosu, rumenila, odjeće...
Vidi originalni članak

Peach Fuzz proglašena je Pantone bojom godine za 2024. godinu. To je nježna, topla nijansa smještena negdje između ružičaste i narančaste. Za tu boju kažu da je mirna i ugodna te u ljudima stvara osjećaj utjehe, ljubaznosti i nježnosti - sve što lanjska godina nije bila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da se svi možemo osvrnuti na prošlu godinu i složiti se da je bila puna neprekidnih previranja. Naša potreba za njegovanjem empatije i suosjećanja postaje sve jača - rekla je Laurie Pressman, potpredsjednica Instituta za boje Pantone koji je Peach Fuzz proglasio bojom godine koja je pred nama.

UREĐENJE INTERIJERA Trendovi u 2024. su zid u boji, nesavršeni komadi i retro detalj

Ovom bojom obilježavaju 25. godišnjicu programa 'Pantone Color of the Year', koji je pokrenut 1999. godine s izrazito opuštajućom 'Cerulean' plavom bojom. Kao i svake godine, izbor nove boje pokrenuo je mnoge suradnje pa proizvođači već imaju u planu u Peach Fuzz boju pofarbati mnoge stvari, od mobitela i tepiha do boja za kosu, rumenila, odjeće... 

Svake godine Pantone provede više od šest mjeseci pretražujući tržišta, od mode do kozmetike i dekora za dom. Ove godine je njihov tim primijetio da se tonovi breskve pojavljuju posvuda, od haljine J.Lo za dodjelu Oscara i fotografija iz portfelja dizajnerske guruice Kelly Wearstler do nijansi sjajila za usne i papuča.

- To je boja za kojom želite posegnuti, dotaknuti je - dodala je Pressman. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare