To je to što me zanima!

Pletivo kao super element: Trendi kardigani i male veste

Veste i ležerni kardigan osnovni su modni elementi kad je o pletivu riječ. Zimski outfit donosi ga i kao element za izlazak, pa se trendovski kardigani i male veste penju na listi najtraženijih
Vidi originalni članak

Pletenina nije više rezervirana za neke kućne stilove i one u kojima smo potpuno ležerni, već je možemo nositi i u nekim svečanijim kombinacijama. Naime, dodajte joj zlatne naušnice ili bisere i dobili ste formulu za posebne trenutke. Trendovski kardigan time ulazi u novu stilsku etapu.

Neki su brendovi smanjili modne elemente od pletiva, pa sad cure biraju kratke veste s ili bez rukava, radi se o zanimljivom modularnom odjevnom predmetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kreativnost se nastavlja na teksturi, mekane pletenice i očice raznih stilova podsjećaju nas na razne retro trendove i vrijeme kad je vesta imala baka vibru.

I danas je možemo pronaći kod seniora, nose ih kao dio nostalgičnih modnih priča, no radi se o klasici koja nikad ne prolazi. Znaju oni da vunene i pletene komade treba čuvati, pa će trajati godinama, baš kao i bezvremenski stil.

A tu su i neutralne nijanse, od predivne bijele kave do crne, sive i karamele te legendarnih navy pruga.

Među najtraženijima su ipak ležerne kreacije široke forme koje imaju taj fluidan moment na tijelu, daju nam osjećaj slobode pokreta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare