To je to što me zanima!

Po čemu mirišu slavne dame? Ovo su njihovi omiljeni parfemi

U nedavnom je razgovoru za Evening Standard Kate Moss otkrila da bez parfema niti ne izlazi iz kuće - a favoritI koji su joj uvijek negdje na domak ruke su Clarins Eau Dynamisante i Fleurs D'Oranger Sergea Lutensa
Vidi originalni članak

Snaga mirisa poznata je već stoljećima, a u prošlosti je i vrijednost parfema od prirodnih esencija i ulja bila golema, ravna npr. vrijednosti dragulja u kraljevskoj kutiji za nakit.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirisi na nas imaju jedinstven utjecaj, a to znaju i mnoge beauty kompanije pa taj fenomen koriste da utječu na prodaju svojih proizvoda: zato se i make-up proizvodima dodaju mirisi, a u luksuznijim se trgovinama uvijek pazi da oko blagajne ugodno miriše - a evo koji su najdraži parfemi slavnih ljepotica,  čije modne stilove i beauty navike kopiraju milijuni fanova. 

Victoria Beckham: Room Service Vilhelm Parfumerie 

- Ako ste se kad pitali koje 'beauty tajne krije Victoria Beckham, svakako ju vrijedi 'pratiti' na Instagramu gdje je poznata po tome što redovito izvještava o proizvodima iz svog beauty režima. I nedavno je tako na društvenoj platformi podijelila kako je 'u zadnje vrijeme zaljubljena u miris 'Vilhelm Parfumerie Room Service' koji je opisala kao 'Super Chic'.

Kate Moss: Fleurs d'Oranger Serge Lutens

U nedavnom je razgovoru za Evening Standard Kate Moss otkrila da bez parfema niti ne izlazi iz kuće - a favoriti koji su joj uvijek negdje na domak ruke su Clarins Eau Dynamisante, Fleurs D'Oranger Sergea Lutensa  i prirodni parfem Lua od Nadie Narain.

Chrissy Teigen: Dior Hypnotic Poison

Iako biste možda očekivati da svi celebovi samo specijalizirane i skupocjene 'niche' parfeme, Chrissy Teigen je za E! televiziju rekla da je Poison (otrov) od Diora i njen 'otrov na koji je navučena'. Miris inače dolazi u maloj crvenoj bočici u obliku jabuke, a nije ni previše voćni ni premladenački - a ona ga je opisala kao kombinaciju muškosti i seksepila. 

Emma Stone: Chanel Gardénia

Prema Australskom Vogueu glumica Emma Stone ne može se zasititi ženstvenog mirisa Chanela Gardéniae, a kaže kako taj parfem uz sebe mora imati kad god putuje i negdje noći,da ga poprska po jastuku.

Hailey Bieber: Bond No. 9 West Side

U razgovoru za Elle Australia, Hailey Bieber otkrila je da joj je najdraži parfem Bond No. 9 West Side jer joj miris nije 'previše ženstven' i može ga zamisliti i na dečkima - a i poznaje ga tako dobro jer ga je njen dečko jedno vrijeme nosio, iako nije uniseks. A onda se njoj svidio i odlučila mu ga je 'ukrasti'.

Meghan Markle: Jo Malone Wild Bluebell

Iako svoj beauty režim od kad je dobila titulu vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle drži u tajnosti, u jednom je starom intervjuu za Express tadašnja glumica otkrila da joj je parfem jako bitan, toliko da ako će se vratiti kući ako izađe bez njega - a popularna se Amerikanka ne može odlučiti između nekoliko mirisa - parfem Oribe Côte d'Azur i kolonjske Wild Bluebell i Wood Sage Jo Malone. 

Rihanna: Kilian Love, Don't Be Shy

Priča se da je Rihanna jedna od 'najmirišljavijih' Hollywoodskih dama, a nekoliko je njenih prijatelja potvrdilo da pjevačica uvijek predivno miriše. Pa koja je njena tajna? Na Instagramu se nedavno javio Rihannin bliski prijatelj @stylishgent koji otkriva kako je pjevačica veliki fan mirisa Love, Don't Be Shy by Kilian. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sanda Sandy 15.01.2020.

    Liu jo intezivan i očaravajuč

  • eho_ 13.01.2020.

    Eh, obožavam mirise ..i u bočicama i u prirodi. Miris.. lotosa i naranče ,cedar...jasmin ...magnolije i svježeg mora.. citrusa,cvijeća i minerala..svašta mirisi nose u sebi..Noćni i egzotiku.. od whisky tonova sandalovine citrusa i dima.. Kada zatvorim oči i sanjam najdraži san..:) dolaze mi mirisi koje nosi Armani Acqua Di Gio 🌊..Volim vodu i svježinu. U nekim prilikama sam zaljubljena u Tom Ford ..Neroli Portofino Forte navečer..ili pak Lost Cherry  u drugim. Nije mi mrska Prada....candy.. otkačeni Jar.🥂..Joy🍸...Shalini..  Hermès 24 Fauburg. U Chanel 5 uživam..A Clive christan 1872..Nr 1...Noble VII Rock Rose. rijetko dođu na red, ali su posebni. I oni čekaju svoje prilike.. kako...kada.:)

  • 13.01.2020.

    Ja sam bas potrazila taj parfem Love By Kilian zanimalo me sta je za njih preko bare pojam lipog mirisa i uopce ne mirise dobro bez obzira na cjenu od 200€.Sve je to stvar ukusa (mirisa) ja koristim Coco Chanel Mademoiselle zadnjih 15 tak godina i to mi stvarno dobro mirise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare