Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Po čemu mirišu slavne dame? Ovo su njihovi omiljeni parfemi

Po čemu mirišu slavne dame? Ovo su njihovi omiljeni parfemi
1

U nedavnom je razgovoru za Evening Standard Kate Moss otkrila da bez parfema niti ne izlazi iz kuće - a favoritI koji su joj uvijek negdje na domak ruke su Clarins Eau Dynamisante i Fleurs D'Oranger Sergea Lutensa

VIDEO

Snaga mirisa poznata je već stoljećima, a u prošlosti je i vrijednost parfema od prirodnih esencija i ulja bila golema, ravna npr. vrijednosti dragulja u kraljevskoj kutiji za nakit.

Pokretanje videa...

01:13

Mirisi na nas imaju jedinstven utjecaj, a to znaju i mnoge beauty kompanije pa taj fenomen koriste da utječu na prodaju svojih proizvoda: zato se i make-up proizvodima dodaju mirisi, a u luksuznijim se trgovinama uvijek pazi da oko blagajne ugodno miriše - a evo koji su najdraži parfemi slavnih ljepotica,  čije modne stilove i beauty navike kopiraju milijuni fanova. 

Victoria Beckham: Room Service Vilhelm Parfumerie 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

- Ako ste se kad pitali koje 'beauty tajne krije Victoria Beckham, svakako ju vrijedi 'pratiti' na Instagramu gdje je poznata po tome što redovito izvještava o proizvodima iz svog beauty režima. I nedavno je tako na društvenoj platformi podijelila kako je 'u zadnje vrijeme zaljubljena u miris 'Vilhelm Parfumerie Room Service' koji je opisala kao 'Super Chic'.

Kate Moss: Fleurs d'Oranger Serge Lutens

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Moss ⚓️ (@katemossphoto)

U nedavnom je razgovoru za Evening Standard Kate Moss otkrila da bez parfema niti ne izlazi iz kuće - a favoriti koji su joj uvijek negdje na domak ruke su Clarins Eau Dynamisante, Fleurs D'Oranger Sergea Lutensa  i prirodni parfem Lua od Nadie Narain.

Chrissy Teigen: Dior Hypnotic Poison

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Iako biste možda očekivati da svi celebovi samo specijalizirane i skupocjene 'niche' parfeme, Chrissy Teigen je za E! televiziju rekla da je Poison (otrov) od Diora i njen 'otrov na koji je navučena'. Miris inače dolazi u maloj crvenoj bočici u obliku jabuke, a nije ni previše voćni ni premladenački - a ona ga je opisala kao kombinaciju muškosti i seksepila. 

Emma Stone: Chanel Gardénia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Stone (@_emmastoneofficial_)

Prema Australskom Vogueu glumica Emma Stone ne može se zasititi ženstvenog mirisa Chanela Gardéniae, a kaže kako taj parfem uz sebe mora imati kad god putuje i negdje noći,da ga poprska po jastuku.

Hailey Bieber: Bond No. 9 West Side

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber)

U razgovoru za Elle Australia, Hailey Bieber otkrila je da joj je najdraži parfem Bond No. 9 West Side jer joj miris nije 'previše ženstven' i može ga zamisliti i na dečkima - a i poznaje ga tako dobro jer ga je njen dečko jedno vrijeme nosio, iako nije uniseks. A onda se njoj svidio i odlučila mu ga je 'ukrasti'.

Meghan Markle: Jo Malone Wild Bluebell

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CorporateDispatch (@corpdispatch)

Iako svoj beauty režim od kad je dobila titulu vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle drži u tajnosti, u jednom je starom intervjuu za Express tadašnja glumica otkrila da joj je parfem jako bitan, toliko da ako će se vratiti kući ako izađe bez njega - a popularna se Amerikanka ne može odlučiti između nekoliko mirisa - parfem Oribe Côte d'Azur i kolonjske Wild Bluebell i Wood Sage Jo Malone. 

Rihanna: Kilian Love, Don't Be Shy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GAGA_MONSTER408 (@gagamonster408)

Priča se da je Rihanna jedna od 'najmirišljavijih' Hollywoodskih dama, a nekoliko je njenih prijatelja potvrdilo da pjevačica uvijek predivno miriše. Pa koja je njena tajna? Na Instagramu se nedavno javio Rihannin bliski prijatelj @stylishgent koji otkriva kako je pjevačica veliki fan mirisa Love, Don't Be Shy by Kilian. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:40

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru