To je to što me zanima!

Pobijedi ranu ejakulaciju: Uzmi minutu odmora usred seksa..

Sat ili dva prije seksa masturbirajte jer će vam to pomoći u izdržljivosti u krevetu, tijekom seksa uzimajte mentalne pauze, a prije orgazma se zaustavite...
Vidi originalni članak

Preuranjena ejakulacija je nesposobnost dugotrajnog izdržavanja zadovoljstva koje osjećate tijekom seksa, zbog čega prebrzo ejakulirate, navodi Anthony Ekanem, autor knjige “The Art of Lasting Long in Bed: Banish Premature Ejaculation”.

- Glavni problem je što si dopuštate osjetiti seksualnu stimulaciju ogromnog intenziteta već na samom početku. Recimo da se razina intenziteta proteže na skali od 1 do 10. Na razini 1 uopće niste uzbuđeni, a na razini 10 se više ne možete suzdržati - kaže.

Razina 10 vrijeme je ejakulacije i orgazma.

KNJIGA DANA Distanca među partnerima je ključna za dobar seks u braku

- Razine koje trebate kontrolirati uglavnom su razine od 7 do 9 jer na tim ste razinama veoma uzbuđeni no još se možete kontrolirati - pojašnjava autor te nudi savjete kako biste postali izdržljiviji.

- Sat ili dva prije seksa masturbirajte jer će vam to pomoći u izdržljivosti u krevetu. Uživajte u dugoj predigri koja povećava i zadovoljstvo, dakle počnite s intimnim dodirima i oralnim seksom, no recite partnerici kada ste blizu orgazma kako biste se na vrijeme zaustavili - kaže. Nije loša ideja uzeti minutu pauze pa nastaviti jer tako ćete malo odgoditi užitak no on će kasnije biti intenzivniji.

KNJIGA DANA Za bolji kut: S jastukom ispod stražnjice oralni seks je lakši

- Tijekom seksa ponekad uzmite mentalnu pauzu i razmišljajte o nečem drugom - savjetuje autor te dodaje kako će vam to malo odvratiti pažnju i pomoći vam da dulje izdržite.

Idi na 24sata

Komentari 655

  • Pinguu 11.12.2018.

    Najbolje da u dogiju kad najbolje krene staneš...joj joj 🤗🤗

  • iinvidico 10.12.2018.

    Kak sad spominjete masturbaciju sat dva prije sexa,a jucer bio clanak da cim duze bez ejakulacije penis je veci,tvrdi i sex traje duze????????😏

  • Roy Ban 10.12.2018.

    Baš si mislim o čemu da mislim,🤔🤔 ako konačno imam dobru koku u naručiju..😜🤩

Komentiraj...
Vidi sve komentare