To je to što me zanima!

Pogledajte razliku između lica bez šminke i 'no make-up looka'

Način šminkanja koji oponaša izgled bez šminke na prvu se čini jednostavnim, no zapravo je potrebno puno proizvoda kako bi se postigao željeni izgled
Vidi originalni članak

'No make-up look' je način nanošenja šminke tako da ona maksimalno ističe prirodnu ljepotu lica, ali da ne privlači pozornost jakim bojama i teksturama. Ovu šminku mogu rijetki uočiti, a najčešće su muškarci zbunjeni ovim pojmom. 

Mnoštvo djevojaka i influencerica snimile su brojne tutoriale kako postići ovaj svježi izgled, pa su objasnile što koriste i na koji način. Iako se čini jednostavnim, ovaj look to nije, jer je potrebna vještina da bi lice izgledalo besprijekorno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Opsjednuta sam ovim načinom šminkanja i tako izgledam svaki dan. Izgleda svježe, zdravo, besprijekorno. Kao da sam okupana suncem - rekla je Allana Davison, jedna od djevojaka koja je s ostalima podijelila svoju tehniku. 

Od šminke djevojke najčešće za bazu koriste dobru hidratantnu kremu ili primer, na koji onda ide tekuća podloga, koja bolje od pudera u kamenu 'sjedne' na lice. 

U kombinaciji s tekućim korektorom, puder briše sve nepravilnosti s lica, no ne smije ga se nanijeti previše, kako bi se zadržao prirodan izgled. 

Nakon pudera stižu bronzer i rumenilo, koje se sve češće koristi u tekućem obliku ili u stiku. Oni donose taj osunčani izgled i svježinu koja je najvažnija za ovaj 'look'.

'FANTASTIČNO I JEDNOSTAVNO' Facelift za minutu: Viralni trik s obrvama osvojio beauty svijet

Često se kapci naglašavaju također bronzerom, a trepavice uvijanjem i maskarom.

Začešljane i popunjene obrve ne mogu se preskočiti, kao ni fiksiranje cijelog lica na kraju. 

Ovakvu šminku ponekad je teško uočiti oku osobe koja ju i sama ne koristi, pa nije čudno kad muškarci ističu kako vole prirodno žensko lice bez šminke, koje to zapravo nije.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEOM JUREŠIĆEM IZ MASTERCHEFA

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 🦋reti 🦋 24.02.2023.

    Tužno je da iza svih tih fasada rijetko vidimo sretnu ženu. Stvarno sretnu ženu.

  • 24.02.2023.

    Ova je lijepa i bez šminke pa nije fora usporedba. Fora je kad legneš kraj jedne, a ujutro kad joj se otopi šminka ne prepoznaš je.

  • STorm5 24.02.2023.

    Ma nešto presavršeno...pogotovo kad im vidim ove "Nike" obrve. :O LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare