To je to što me zanima!

Pohani kruh s karamelom i cimetom: Aromatičan i sočan

Ako imate viška kruha ovo je odlična ideje da ga iskoristite! Napravite pohani kruh i uživajte u njegovom neodoljivom okusu. Bit će gotov za već 40-ak minuta
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 1/2 šalice (od 2 dl) smeđeg šećera
  • 60 g maslaca
  • žlica meda
  • 3 deblje kriške kruha
  • 3 jaja
  • 3/4 šalice mlijeka
  • 1/2 žličice ekstrakta vanilije
  • 1/4 žličice cimeta
  • 1/4 žličice soli
  • maslac za premazivanje

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priprema:

U tavi zagrijte smeđi sećer, maslac i med stalno miješajući. Kad je smjesa postala zlatne boje, prelijte u lim za pečenje koji ste premazali s malo maslaca. Na smjesu složite kriške kruha i prelijte smjesom od umućenih jaja, mlijeka, vanilije, cimeta i soli.

Prekrijte folijom i ostavite u hladnjaku preko noći. Izvadite iz hladnjaka 30 minuta prije pečenja. Pecite u pečnici 20 do 25 minuta na 175°C.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 27.02.2022.

    To treba probati kruh koji mirise cimetom

Komentiraj...
Vidi sve komentare