To je to što me zanima!

Pokazala kako njezin trbuh izgleda nakon četiri trudnoće: Normalno je da se tijelo mijenja

Sarah Nicole Landry iz Ontarija, Kanada, otkrila je kako izgleda njezino tijelo nakon četvrte trudnoće. I dok su mnogi komentirali kako ga treba prikriti, ona je bez obzira na to prihvatila svoje tijelo
Vidi originalni članak

Četvrto dijete, Sarah Nicole rodila je prije samo tri mjeseca i rekla kako joj je to bila 'najteža trudnoća'. Njezino tijelo se jako promijenilo, a ona je svoje 'putovanje' odlučila podijeliti s drugima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do 25. godine rodila je troje djece, a njezina težina je dosegla 102 kg. Iako je izgubila 50 kg, priznala je da se još uvijek osjeća nesigurno oko svog tijela, ali odlučila ga je prihvatiti. Sada na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije i inspirativne poruke.

VRTLARSKI SAVJETI Izbjegavajte ove pogreške u vrtu da trud ne bude uzaludan

Nedavno je objavila tri fotografije u bikiniju, a brojni su je napali što pokazuje strije i celulit.

- McDonald'sov zaposlenik mjeseca - bio je jedan komentar.

JESTE LI ZNALI? Koliko mjehurića ima u pivu? Znanstvenik tvrdi - 2 milijuna

Mnogi su komentirali kako ne smije više nositi taj bikini, a jedna je komentirala kako bi trebala 'prestati živjeti u prošlosti'  jer njezino tijelo nije ono što je nekada bilo. Međutim, Sarah je imala spreman odgovor.

- Moramo pokazati da je sasvim normalno da se tijelo mijenja nakon rođenja ili čak bez obzira na to - napisala je Sarah.

Također, istaknula je i neke pohvalne komentare koje je dobila od drugih žena koje su joj se zahvalile što je podijelila tako iskrene fotografije, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • velma 18.05.2021.

    Užas koliko se žene upropaste ,ove strije su užas koji ne možeš otklonit..

  • 🦈Jeronim🦈 16.05.2021.

    Dobro je da bude i ovakvih članaka i fotofrafija. Koliko vidim svi komentatori osudiše ženu što se fotografirala i podjelila javno svoj stav i fotografiju. Ova mlada žena je kraljica u odnosu na sve one plasike i starlete koje svakodnevno možemo vidjeti na portalima, i ne samo to, ona ima puno lijepoga na sebi. Njezine strije su dokaz majčinstva, zrelosti i ženstvenosti, i za mene predstavljaju samo pozitivu.

  • bramko duspara 15.05.2021.

    Doli je ka da petarda učinila svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare