Lifestyle

Komentari 75

Pokazala kako njezin trbuh izgleda nakon četiri trudnoće: Normalno je da se tijelo mijenja

Pokazala kako njezin trbuh izgleda nakon četiri trudnoće: Normalno je da se tijelo mijenja

Sarah Nicole Landry iz Ontarija, Kanada, otkrila je kako izgleda njezino tijelo nakon četvrte trudnoće. I dok su mnogi komentirali kako ga treba prikriti, ona je bez obzira na to prihvatila svoje tijelo

Četvrto dijete, Sarah Nicole rodila je prije samo tri mjeseca i rekla kako joj je to bila 'najteža trudnoća'. Njezino tijelo se jako promijenilo, a ona je svoje 'putovanje' odlučila podijeliti s drugima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Do 25. godine rodila je troje djece, a njezina težina je dosegla 102 kg. Iako je izgubila 50 kg, priznala je da se još uvijek osjeća nesigurno oko svog tijela, ali odlučila ga je prihvatiti. Sada na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije i inspirativne poruke.

Nedavno je objavila tri fotografije u bikiniju, a brojni su je napali što pokazuje strije i celulit.

- McDonald'sov zaposlenik mjeseca - bio je jedan komentar.

Mnogi su komentirali kako ne smije više nositi taj bikini, a jedna je komentirala kako bi trebala 'prestati živjeti u prošlosti'  jer njezino tijelo nije ono što je nekada bilo. Međutim, Sarah je imala spreman odgovor.

- Moramo pokazati da je sasvim normalno da se tijelo mijenja nakon rođenja ili čak bez obzira na to - napisala je Sarah.

Također, istaknula je i neke pohvalne komentare koje je dobila od drugih žena koje su joj se zahvalile što je podijelila tako iskrene fotografije, piše The Sun.

Najčitaniji članci