To je to što me zanima!

Pokazuje svoje strije i celulit kako bi potaknula i druge nove mame da zavole svoja tijela

Mama i influencerica Jessica McElroy koristi Instagram kako bi promicala pozitivnost tijela i potaknula druge mame da ponovno zavole svoja tijela. Celulit, strije i ostale 'fizičke nedostatke' prikazuje kao normalno
Vidi originalni članak

Jessica McElroy želi pokazati da u stvarnosti nije sve onako kako izgleda na Instagramu. Instagram profil je otvorila nakon što je rodila drugo dijete. Željela je dobiti potvrdu da je njezino tijelo normalno i potaknuti druge mame da prihvate svoja tijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počela je dijeliti slike svog celulita, strije na tijelu, ožiljaka i nefiltriranog tijela kako bi drugima pokazala realan pogled na to kako majčinstvo uistinu izgleda. 

TREBA BITI AŽURAN... Kakav romantik: Dok je čekao buduću suprugu kod oltara, provjerio obavijesti na mobitelu

- Borila sam se sa svojom tjelesnom slikom nakon što sam dobila drugog sina. Objavljujući fotografije na Instagramu i razgovarajući s drugim mamama, ponovno sam dobila povjerenje u sebe - kaže Jessica.

- Poštujem svoje tijelo nakon što sam rodila i strastveno potičem i druge mame da se tako osjećaju. Jako me veseli kad mi druge mame kažu da sam im pomogla da se otvore. Osjećam kao da imam neku ulogu - dodala je.

U jednoj od svojih objava, Jessica pokazuje kako je lako promijeniti svoj izgled u samo nekoliko sekundi.

NAPADALI JE I VRIJEĐALI Hrabroj baki Ani ulične mace u Zagrebu duguju život: 'Govorili su da sam luda, ali ja ih volim'

- Dvije fotografije snimljene s par sekundi razmaka. Sviđa mi se djevojka na svakoj fotografiji. Sretna sam sa svakom slikom i to je sve što je važno. Moja percepcija mog tijela je da su mu se u kratkom vremenskom razdoblju dogodile dvije velike promjene i prihvaćam da više nikada neću izgledati kao da imam 21 godinu - rekla je Jessica. 

- U redu je što se brzo debljam, uvijek mogu izgubiti neželjenu kilažu kad sam spremna. U redu je što imam opuštenu / rastezljivu kožu, nosila sam dvije bebe 9 mjeseci - dodala je.

Jessica želi da sve mame, kada vide njezine fotografije, pomisle kako njihovo tijelo normalno izgleda.

- Sva su tijela lijepa i što je više ljudi koji prikazuju tu poruku to bolje - zaključila je Jessica, a piše Mirror

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 12.06.2021.

    Cemu naslikavanje

  • OšKavu 11.06.2021.

    Toliko sranja u svijetu i sad se ona našla u ime svih žena glumit budalu. Žene nikad nisu zadovoljne i kraj priče.

  • Corona u jeku 👹 11.06.2021.

    Jbt, bitno da ste svi opterećeeeni da ne budete deebeli, a žene vam liče na putujuće anoreksije...blijede, živčane, samo su ih kosti i kljuka... Ne, nije to lijepo. Ljepše mi onda vidjet puniju i veseliju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare