Lifestyle

Komentari 21

Kakav romantik: Dok je čekao buduću suprugu kod oltara, provjerio obavijesti na mobitelu

Kakav romantik: Dok je čekao buduću suprugu kod oltara, provjerio obavijesti na mobitelu

Taylor Loren objavila je na TikTok-u video u kojem su ljudi kritizirali njezina supruga jer je provjeravao mobitel u trenutku kada je ona trebala prošetati do oltara

U videu možemo vidjeti njezinog sadašnjeg supruga koji pomalo nervozno, smješkajući se, čeka Taylor. U jednom trenutku vadi mobitel i provjerava ima li kakvih novih obavijesti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije 4 godine na današnji dan prošetala sam do oltara kako bih se udala za ljubav svog života. Bio je to jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našem životu, a moj je suprug učinio najromantičniju stvar... Provjerio je svoj glupi mobitel - napisala je Taylor u videu. 

Na videu je skupila preko 2,3 milijuna pregledala, a lajkalo ga je preko 273 tisuće ljudi.  

U komentarima smo mogli pronaći poruke kao što su: 'Razvod' ili 'Da sam na tvom mjestu ja bih se okrenuo i otišao' dok su drugi okrenuli to na malo pozitivniju stranu napisavši kako je to vjerojatno od nervoze ili je tamo napisao zavjete pa se išao podsjetiti.

Taylor je nakon toga objavila novi video u kojem je pitala supruga zašto je provjeravao mobitel kada je ona trebala prošetati do oltara, na što je on odgovorio smješkajući se: 'Zato jer kripto valute nikad ne spavaju'.

Kasnije je Taylor u opis svog TikTok profila nadodala 'Još uvijek sam udana' kako bi pokazala drugima da se nije razvela od svog supruga jer je on provjeravao mobitel, piše Metro.

Najčitaniji članci