To je to što me zanima!

Pokazuje svoje transformacije šminkom, ali nitko ne vjeruje da je to ista žena - što vi mislite?

TikTok Influencerica svakim svojim videom stvara kontroverzu i rasprave jer njezine transformacije mnogima nisu uvjerljive. Iako je ona otkrila svoj 'trik' neki i dalje smatraju da su u pitanju dvije osobe
Vidi originalni članak

TikTok, Instagram, YouTube, Facebook - sve su to platforme na kojima iz dana u dan niču novi influenceri koji svojim uradcima pokazuju svoje nevjerojatne vještine.

POGLEDAJTE VIDEO: Sa šminkom postaje vampir

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od njih je i Chloe Waterz koja na svojem TikToku objavljuje video uratke na kojima pokazuje kako se šminka i koje trikove koristi da bi na kraju izgledala kao druga osoba.

Chloe, koju prati preko 800 tisuća korisnika TikToka, a njezine videe gledaju milijuni ljudi, je često napadana da je prevarantica i da ne postoji ta šminka zahvaljujući kojoj se netko može toliko i na taj način transformirati.

@chloewaterz Pulling my face back to show you #facetape #makeuphack #makeuptransformation #glowup ♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

Chloe u svojim videima često pokazuje da koristi selotejp pomoću kojeg zategne bore i opuštenu kožu na svojem licu, daje savjete o tome kako ga treba staviti i koliko i gdje zategnuti, te da je to tajna njezine nevjerojatne transformacije.

Za razliku od mnogih drugih influencerica, ona nakon svoje transformacije izgleda kao dvadesetogodišnjakinja, iako prije šminkanja često izgleda deset, a po nekima i dvadeset, godina starije. Ona sama nikad nije nigdje objavila koliko u biti ima godina. 

ŠMINKANJE OD 'MALIH NOGU' Šestogodišnja TikTok vizažistica je postala hit - iz krivih razloga

Većina komentatora problem vidi u tome što nema niti jednog nedostatka dok je našminkana, a da su joj promijenjene i crte lica - za što ona odgovara da je rezultat korištenja selotejpa.

Neki smatraju da Chloe namjerno u videima prije i poslije radi ogromnu razliku - u osvjetljenju, naglašenosti bora, dobu dana te da namjerno radi grimase kako bi još lošije izgledala, a da su u dijelovima sa šminkom svi faktori snimanja optimalni te da koristi razne filtere da bi još bolje izgledala.

Drugi misle da su u pitanju dvije različite žene - možda sestre?

Što vi mislite?

ZA SVE TIPOVE KOŽE Vizažistica otkrila trikove kako da šminka bude postojana na ovoj vrućini i koža se ne sjaji

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MarjanaKrstavac 22.09.2022.

    ja se nikad ne šminkam malo maskare i ruž ili sjajilo ,samo za prigode,trudim se njegovati lice jer pudere i sve te podloge ne podnosim ,još kad je ljeto,uh, osjećam težinu ne osjećam se udobno ,a opet od silnih pudera i dolaze te akne prištići jer koža ne diše ,ja uvjek glasam za prirodno ,jer samo je njegovano lice najljepše .

  • Nabime 12.08.2022.

    bolja je kad se nasminka definitivno!

  • sljastrava 12.08.2022.

    Zabraniti šminkanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare