To je to što me zanima!

Pokloni za Božić u listopadu: Pariški sajam dječjih igračaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Roboti koji primaju zvukovne naredbe, leteće vile, ali i Lego kocke, pronašli su svoje mjesto na sajmu igračaka u Parizu. Deseci tisuća roditelja i djece posjetili su sajam
Vidi originalni članak

Još uvijek otplaćujemo ljetovanje iz srpnja, ali niti mjesec dana smo od početka intenzivne božićne promidžbene kampanje proizvođača igračaka, kozmetike, odjeće, parfema, tehnologije i sveg ostalog što bi netko mogao nekome 'staviti pod bor'. No djeca u Parizu već su odlučila s kojom će igračkom u ruci dočekati kraj godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Ideje za poklone s Kidexpo - a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djeca su se, posebno dječaci, najduže zadržavali oko zanimljivih robota, no zanimale su ih i igračke koje nisu 'tehnološki napredne', poput vječno popularnih 'legića'. Ono što je dječake zainteresiralo kod šarenih dronova, djevojčicama je nadmašila leteća vila.

Roditelji posjetitelji rekli su kako je izložba dječjih igračaka vrlo korisna izložba, na kojoj na licu mjesta mogu provjeriti kvalitetu, sadržaj i zainteresiranost djeteta za igračku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Almighty 30.10.2015.

    Obožavam Lego kocke. Evo, sad mi se Digo...šalim se. Iako sam u godinama kada se ne bih trebao igrati igračkama, ja tome ne mogu odoljeti. Često legnem na tepih sa nekom igračkom, glupiram se i zabavljam ukućane. Obožavam vlakove, lego kockice i pravljenje balona od sapunice. Iako sam prešao tridesetu, još se zekam.

  • Tišina mora 30.10.2015.

    Sve je to ok da se djeca vesele poklonima i ja sam pisma pisala Djedici kao mala i ostavljala mu času mlijeka(ne znam što su starci sa njime radili jer nijedan ne voli piti mlijeko hahaha) ali danas se djeca više vesele tom Božiću zbog onog ispod bora a vidim da više ni ne stavlja se ispod bora nego daje i prije u ruke samo,nego baš da se vesele tom blagdanu i da obitelj zajedno slavi rođenje Isusa,ide na ponoćku i te dane provodi u miru ,skladu i ljubavi..Ja baš volim Božić,obožavam to pred Božićno vrijeme,cijeli 12. mjesec sam sretna i vesela i imam neku prekrasnu toplinu oko srca,ma nema tog poklona koji to kupi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare