To je to što me zanima!

Pomoć za muževe: Narukvica koja otkriva da žena ima PMS

Narukvica bi mogla pomoći parovima da se bolje razumiju i komuniciraju, smatra njen izumitelj Karl Dorn jer muževima promjenom boje sugerira "one" dane u ciklusu
Vidi originalni članak

Narukvica koja mijenja boju ukoliko je žena u PMS-u mogla bi olakšati život brojnim muškarcima, smatra njen izumitelj Karl Dorn. Nazvao ju je "Pomoć za muževe", a mijenja boju na osnovi ženine temperature, koja se mijenja tijekom ciklusa, pa tako i povisuje i tijekom PMS-a, ali i ovulacije. Karl Don izradio je jednu takvu narukvicu, no za nju još ne postoji ni prototip niti patent. Budući da nema dovoljno sredstava, ovaj 43-godišnji zidar prijavio se na natjecanje Dragon's Den u Velikoj Britaniji i ušao u finale. Ukoliko ga osvoji, dobit će 100.000 funti za svoju vrijednu ideju. 

Iako je već 16 godina u braku, ideja o narukvici sinula mu je u razgovoru s prijateljima dok su gledali nogometnu utakmicu. Tema razgovora je bila upravo - stanje doma dok je njihova draga u PMS-u.

- To je vizualna pomoć muškarcima kako bi mogli imati više razumijevanja tijekom određenih dana u mjesecu - kazao je i dodao: Taj problem je tabu - i bio sam malo zabrinut oko njegova eksponiranja, ali ako možete pomoći parovima da se međusobno razumiju i bolje komuniciraju to mora biti dobra stvar. Narukvica bi koštala nekoliko funti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare