To je to što me zanima!

'Pomozite mi, ne mogu dalje, kći mi se ne javlja tri godine...'

Iznenadno je prestala komunicirati sa svojom kćeri, nisu se vidjele ni čule tri godine, a ova majka polako gubi vjeru da će ponovo ostvariti vezu. Čak pomišlja i na samoubojstvo. Mevludin joj savjetuje...
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine, 

piše vam očajna majka. Molim vas za pomoć koja mi je hitno potrebna. Već tri godine moja kći ne komunicira sa mnom, a sve se iznenada dogodilo. Otada lutam u potrazi za njom - nažalost bezuspješno.

Molila bih vas da mi odgovorite i pomognete, jer u zadnje vrijeme imam suicidalne misli. Ja više nemam vremena, život bez nje i unuka za mene nema smisla.

Molim vas pomozite mi što prije jer dalje ovako ne mogu. Hvala vam na odgovoru. 

šifra: medicinska sestra

Odgovor:

Vaša kći je vrlo tašta, egoistična i osjetljiva. No također je i poštena, direktna, otvorena, kapriciozna, ono što misli, to i kaže. Isto tako, vidim da ste jedna drugu dosta povrijedile, no vi ste nju nažalost više i nije joj bilo lako.

Vidim da ona rasuđuje i misli o vama, ali zbog inata i prkosa vam se ne želi javiti. Taština joj je povrijeđena i zbog toga ne želi ponovni kontakt.

No budite malo strpljivi i pokušajte ostvariti kontakt i ispričati joj se. Vidim da se tijekom ove godine strasti smiriti i da ćete ostvariti komunikaciju i ponovno razgovarati.

Savjetujem vam da ništa ne ispravljate nego normalno nastavite razgovor. Nemojte se previše živcirati i opterećivati, sve će uskoro, odnosno već ove godine, sjesti na svoje mjesto i osjećat ćete se mnogo bolje i zadovoljnije

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 23.05.2018.

    Potraži ti nju....

  • 23.05.2018.

    pomirit će se

  • Karadarko_1 23.05.2018.

    Mevludine jel ima svrhe igrati loto ili su izvlačenja namještena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare