To je to što me zanima!

Porast od 150 posto: Sve više muškaraca ide na liposukciju

Najveći dio muškaraca ne želi toliko maknuti masne naslage, koliko istaknuti trbušne mišiće i definirati tijelo. Broj muških estetskih operacija neprestano raste
Vidi originalni članak

Muškarci su nesigurni i nezadovoljni svojim izgledom baš kao i žene, što potvrđuje i rast prodaje muških časopisa, ali i posjeta estetskim kirurzima. Broj liposukcija u Velikoj Britaniji porastao je za 150 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine, tvrde britanske estetske klinike. 

Najveći dio njih ne želi toliko maknuti masne naslage, koliko u kratkom roku žele istaknuti trbušne mišiće i definirati tijelo, piše Daily Mail

- Broj muškaraca koji se podvrgavaju liposukciji stalno raste. To su najčešće oni pripadnici jačeg spola koji su u prosjeku zdravi i u formi, ali ne mogu vježbanjem definirati svoje tijelo pa pomoć traže kod estetskih kirurga. Na njihovo viđenje vlastitog tijela uvelike su utjecale zvijezde i modeli s naslovnica koji paze na svoju liniju - istaknuo je dr. Edwin Anthony iz britanske Privatne klinike.  

Osim odlazaka pod nož, sve više muškaraca u siječnju nastoji skinuti blagdanske kilograme i posjećuje portale tražeći dobre savjete za mršavljenje. Internetski promet na tim je portalima porastao za 155 posto, potvrdila je studija britanskog portala DesirableBody.co.uk. 

Nitko ne želi mlohave ruke: Broj operacija nadlaktice raste

Idi na 24sata

Komentari 64

  • perlica2 22.01.2014.

    Konačno nešto i za naše okice:-)

  • Mthesecond_ It_s ok 22.01.2014.

    Porast da,to uvijek..ali ne masnih naslaga :) Barem je tak kod mene..A što se tiče trbuha i njemu bliskih mišića još nisam pronašao onu pravu definiciju,ali mislim da sam na dobrom tragu :) Bude tu i opuštanja,al nema popuštanja :)

  • Babaluji x 22.01.2014.

    e i ja bih to , malo nisam zadovoljan sa izgledom svojih trbušnih pločica :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare