Lifestyle

Komentari 64

Porast od 150 posto: Sve više muškaraca ide na liposukciju

Porast od 150 posto: Sve više muškaraca ide na liposukciju

Najveći dio muškaraca ne želi toliko maknuti masne naslage, koliko istaknuti trbušne mišiće i definirati tijelo. Broj muških estetskih operacija neprestano raste

Muškarci su nesigurni i nezadovoljni svojim izgledom baš kao i žene, što potvrđuje i rast prodaje muških časopisa, ali i posjeta estetskim kirurzima. Broj liposukcija u Velikoj Britaniji porastao je za 150 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine, tvrde britanske estetske klinike. 

Najveći dio njih ne želi toliko maknuti masne naslage, koliko u kratkom roku žele istaknuti trbušne mišiće i definirati tijelo, piše Daily Mail

- Broj muškaraca koji se podvrgavaju liposukciji stalno raste. To su najčešće oni pripadnici jačeg spola koji su u prosjeku zdravi i u formi, ali ne mogu vježbanjem definirati svoje tijelo pa pomoć traže kod estetskih kirurga. Na njihovo viđenje vlastitog tijela uvelike su utjecale zvijezde i modeli s naslovnica koji paze na svoju liniju - istaknuo je dr. Edwin Anthony iz britanske Privatne klinike.  

Osim odlazaka pod nož, sve više muškaraca u siječnju nastoji skinuti blagdanske kilograme i posjećuje portale tražeći dobre savjete za mršavljenje. Internetski promet na tim je portalima porastao za 155 posto, potvrdila je studija britanskog portala DesirableBody.co.uk. 

Nitko ne želi mlohave ruke: Broj operacija nadlaktice raste

Najčitaniji članci