To je to što me zanima!

Porezni kalkulator - saznaj koliko kuna povrata čekaš

Jednostavni porezni kalkulator namijenjen je osobama koje primaju dohodak od nesamostalnog rada (dakle plaću ili mirovinu)
Vidi originalni članak

Uzmite IP obrazac koji ste dobili od vašeg poslodavca, otvorite jednostavni porezni kalkulator i saznajte koliko kuna možete očekivati od povrata poreza. Posebno prilagođen kalkulator povrata poreza predstavljen je na Pametnoj Kuni, portalu koji čitateljima pomaže preživjeti financijsku krizu.
Radi se o jednostavnom alatu koji vam može olakšati ispunjavanje prijave. Uz pomoć kalkulatora možete izračunati svoj mogući povrat poreza (ili možda koliko ste dužni državi za prošlu godinu)...i to u samo 3 koraka! Imajte u vidu da je izračun informativne prirode te se može samo kao pomoć pri popunjavanju porezne prijave. Jednostavni porezni kalkulator namijenjen je osobama koje primaju dohodak od nesamostalnog rada (dakle plaću ili mirovinu) te eventualno još neku vrstu dohotka. Za izračun pripremite IP obrazac koji ste dobili od poslodavca i sve druge potvrde o isplatama koje ste dobili od drugih isplatitelja.
Kalkulatoru možete pristupiti kroz rubriku „POREZ" ili rubriku „ALATI".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • corsa2003 24.02.2009.

    Sprinterice, nisi dobro vidjela. Sama možeš unjeti bilo koji faktor osobnog odbitka. Sama moraš izračunati koji je tvoj faktor. ja sam računao sa excel formom i ovim kalkulatorom i rezultat je isti a kalkulator je puno jednostavniji za korištenje.

  • bobos 21.02.2009.

    Sprinterica baš si zakon...kaj mi vrijedi računati kad oni odbiju koliko žele.

  • nebojsacolic 20.02.2009.

    dobro nam ne stave porezne kalkulatore na sve tjelesne otvore pa da mjere ulaz,izlaz robe..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare