Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Porezni kalkulator - saznaj koliko kuna povrata čekaš

Jednostavni porezni kalkulator namijenjen je osobama koje primaju dohodak od nesamostalnog rada (dakle plaću ili mirovinu)

24sata
Foto: 24sata

Uzmite IP obrazac koji ste dobili od vašeg poslodavca, otvorite jednostavni porezni kalkulator i saznajte koliko kuna možete očekivati od povrata poreza. Posebno prilagođen kalkulator povrata poreza predstavljen je na Pametnoj Kuni, portalu koji čitateljima pomaže preživjeti financijsku krizu.
Radi se o jednostavnom alatu koji vam može olakšati ispunjavanje prijave. Uz pomoć kalkulatora možete izračunati svoj mogući povrat poreza (ili možda koliko ste dužni državi za prošlu godinu)...i to u samo 3 koraka! Imajte u vidu da je izračun informativne prirode te se može samo kao pomoć pri popunjavanju porezne prijave. Jednostavni porezni kalkulator namijenjen je osobama koje primaju dohodak od nesamostalnog rada (dakle plaću ili mirovinu) te eventualno još neku vrstu dohotka. Za izračun pripremite IP obrazac koji ste dobili od poslodavca i sve druge potvrde o isplatama koje ste dobili od drugih isplatitelja.
Kalkulatoru možete pristupiti kroz rubriku „POREZ" ili rubriku „ALATI".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message