To je to što me zanima!

Postavio je skrivenu kameru u stan i otkrio da ga cura vara: 'Spakiraj stvari, gotovo je...'

Anonimni muškarac tvrdi da je svoju curu, s kojom je u vezi već šest godina, uhvatio u preljubu uz pomoć skrivene kamere koju je postavio u njihovom domu. Ubrzo je potvrdio svoje sumnje
Vidi originalni članak

U videu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako mu je bilo lako nabaviti malenu kameru, koja izgleda kao USB utikač.

POGLEDAJTE VIDEO - cura otkriva preljubnike:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, već je neko vrijeme sumnjao da ga djevojka vara, ali nije imao dokaza. Tada je odlučio postaviti skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gledati što se događa dok ga nema doma.

U videu je rekao i kako su u vezi već šest godina.

@mrsurveillance

Rule ##1: If your girl's name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. ##cheater ##toxic ##cheatersgettingcaught

♬ original sound - Mr. Surveillance

Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i autom se odvezao dalje niz ulicu, a na svom mobitelu uživo je pratio što kamera snima. Uskoro je imao i što vidjeti.

Njegova cura ušla je u stan s muškarcem, a uskoro su se počeli i ljubiti.

Zgrožen onime što je vidio, poslao je snimku svojoj curi i napisao joj da je među njima gotovo te da si spakira stvari.

- Uzaludno potrošenih šest godina mog života - dodao je na kraju.

Ipak, među 2,5 milijuna onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu vjerovali da je snimka prava, piše The Sun.

Neki su rekli kako se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali kako je ona sigurno vidjela kameru i onda mu je tako htjela podmetnuti.

Bilo je i onih koji su ga tražili da objavi njezin odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravoj snimci, ali on to nije napravio.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 04.06.2021.

    Neš ti vijesti!

  • Đubrena32 03.06.2021.

    Jebaljka do daske

  • obožavatelj auta 03.06.2021.

    Ma jeba im Bog mater sve su zenki rod iste-drolje.I mene je moja varala,a bili smo zajedno u vezi dvije godine i dao sam joj nogu nakon sto sam ju uhvatio da me vara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare