Lifestyle

Komentari 45

Postavio je skrivenu kameru u stan i otkrio da ga cura vara: 'Spakiraj stvari, gotovo je...'

Postavio je skrivenu kameru u stan i otkrio da ga cura vara: 'Spakiraj stvari, gotovo je...'

Anonimni muškarac tvrdi da je svoju curu, s kojom je u vezi već šest godina, uhvatio u preljubu uz pomoć skrivene kamere koju je postavio u njihovom domu. Ubrzo je potvrdio svoje sumnje

U videu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako mu je bilo lako nabaviti malenu kameru, koja izgleda kao USB utikač.

POGLEDAJTE VIDEO - cura otkriva preljubnike:

Naime, već je neko vrijeme sumnjao da ga djevojka vara, ali nije imao dokaza. Tada je odlučio postaviti skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gledati što se događa dok ga nema doma.

U videu je rekao i kako su u vezi već šest godina.

Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i autom se odvezao dalje niz ulicu, a na svom mobitelu uživo je pratio što kamera snima. Uskoro je imao i što vidjeti.

Njegova cura ušla je u stan s muškarcem, a uskoro su se počeli i ljubiti.

Zgrožen onime što je vidio, poslao je snimku svojoj curi i napisao joj da je među njima gotovo te da si spakira stvari.

- Uzaludno potrošenih šest godina mog života - dodao je na kraju.

Ipak, među 2,5 milijuna onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu vjerovali da je snimka prava, piše The Sun.

Neki su rekli kako se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali kako je ona sigurno vidjela kameru i onda mu je tako htjela podmetnuti.

Bilo je i onih koji su ga tražili da objavi njezin odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravoj snimci, ali on to nije napravio.

Najčitaniji članci