To je to što me zanima!

Potrebno je poljubiti 22 žabe i četiri slomljena srca do princa

Prije nego pronađu idealnu ženu muškarci će se poljubiti s "krivom" 23 puta i preboljet će slomljeno srce šest puta. Žene će pak do "njega" imati četiri duge veze
Vidi originalni članak

Prosječna žena proživjet će šest vrlo loših spojeva, imati šest jednonoćnih ljubavnika, prevarit će je četiri puta i upoznat će barem jednog partnera online. Tipična žena također će se na ljetovanju ili odmoru zabavljati bar s tri različita muškarca te imati tri veze na daljinu. Ista ta žena, dok ne pronađe onog pravog, poljubit će 22 muškarca, uživati u četiri duge veze i četiri puta preživjeti slomljeno srce. 

Muškarci će poljubiti 23 djevojke, imati deset ljubavnica za jednu noć i preboljeti slomljeno srce šest puta. Istraživanje je proveo britanski site za upoznavanje partnera na 2000 ljudi. 

- Svi znamo koliko je teško pronaći onog pravog, a ovakvi podaci to još više otežavaju. Pravo je čudo da se zapravo i upuštamo u bilo što sa suprotnim spolom. Ali svi znamo koliko je divno kad upoznaš nekoga tko proizvodi iskru u nama. Samo je prava sramota što moramo sve to proživjeti prije nego pronađemo idealnog partnera - ispričao je Dean Adams sa stranice za upoznavanje za Daily Mail. 

Nježniji spol će prema ovom istraživanju biti u vezi s ukupno devet muškaraca, ostavit će je četiri puta, a ona će prekinuti vezu pet puta. No dobra je vijest da žene, kad upoznaju onog pravog, to znaju već u prva četiri tjedna druženja. Većina žena također je živjela s dva muškarca prije nego je upoznala "Gospodina Pravog". 

Prve veze u ženskom svijetu počinju već s 15. godina i žene češće ostavljaju muškarce, ali i varaju. Ono što je najviše uzbunilo istraživače je podatak da je 15 posto žena bivši uhodio nakon prekida. Ali jedna od najboljih vijesti jest da je većina svoju najbolju polovicu upoznala prije 30. godine. 

- Na kraju, sav brodolom i slomljena srca završe dobro jer ljudi pronađu pravu ljubav - dodao je Adams.

Na zdravakrava.hr pročitajte zanimljive rezultate ankete o broju seksualnih partnera kod žena i muškaraca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MAYA_9 02.04.2011.

    to ima logike... dok to sve prodes, vec lagano ostaris, imas nesto iskustva i napokon, znas sto trazis, sto nikako ne zelis, i kako se ponasati u odredenim situvacijama. i za brak treba iskustvo!!!

  • uibs 27.03.2011.

    ima da crknem dok nadem pravog

  • frajer2 17.03.2011.

    Ja nikad nisam ni imao curu niti se poljubio,ako je tak kak pise onda bolje ni da nemam nikad niti se poljubim....fuck that shit

Komentiraj...
Vidi sve komentare