To je to što me zanima!

Potrošila 750 metara ljepljive trake: Tinejđerka napravila "korona" maturalnu haljinu

Mlada Amerikanka Peyton manker je napravila neobičnu maturalnu haljinu na temu korona virusa, za koju je potrošila oko 400 sati i više stotina metara samoljepljive trake u razim bojama
Vidi originalni članak

Peyton Manker 18-godišnjakinja je iz Sparte u Illinoisu dio je generacije koja nema maturalnu zabavu, no kreativna je djevojka nekako željela obilježiti prigodu. Naime, prijavila se na natječaj kompanije Duck, koja proizvodi ljepljive trake i osmislila neobičnu maturalnu haljinu koja se bazira na formi korzeta i krinoline.

Kreacija podsjeća na kraljevsku kreaciju kojoj je Peyton dodala motive koji asociraju na maturante. Torbica je u obliku samog virusa Covid-19.

POGLEDAJTE VIDEO: Eko nakit od drva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je riječ o traci za lijepljenje, haljina djeluje udobno i mekano, naročito volani smješteni oko ramena. Rezanjem trake na sitno napravila je ne samo motiv ljudi, već i virusa, koji djeluju kao kotači.

COOL DIZAJN Space Hippie: Nike je napravio tenisicu isključivo od ostataka materijala i proizvodnog otpada

- Najveći izazov u izradi haljine bio je stvoriti samu strukturu. Nikad prije nisam radila odjeću, nisam imala pojma što radim, ali napokon se isplatilo - komentirala je Peyton za Bored Panda.

KREATIVAN HUMOR Dizajnerica uvećava slavne torbe do ekstremnih dimenzija

Osim same haljine i torbice, napravila je i masku, buket, cipele i nakit, kako bi stilski zaokružila svoju maštovitu kreaciju. Posao je radila čak 400 sati i pritom potrošila 750 metara ljepljive trake.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dnodnaportal 27.06.2020.

    Extra

Komentiraj...
Vidi sve komentare