To je to što me zanima!

Potrošila je samo 1800 eura na vjenčanje: 'Ceremonija je bila u dvorištu i bilo je prekrasno'

Amerikanka je objasnila kako je nisu zanimali luksuzi već samo to da se uda za svojeg najboljeg prijatelja. Mnogi su pozitivno reagirali, a jedna mladenka kaže da treba normalizirati jeftine svadbe
Vidi originalni članak

Mladenka Amber Dupress iz Amerike otkrila je kako je smanjila troškove vjenčanja na samo 2000 dolara (1800 eura). Mnogi su je pohvalili jer se umjesto na luksuzno, odlučila na intimno vjenčanje u vlastitom dvorištu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaručnik ju ostavio pred oltarom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlada je na TikToku podijelila djelić trenutka dok je hodala niz prolaz od svoje kuće do travnjaka u dvorištu. Nosila je čipkastu vjenčanicu i držala buket od bijelog cvijeća, a nakon toga je stala u prvom redu kako bi poljubila svog sina. Zatim se uputila do ljubavi svog života pred improviziranim oltarom.

SVADBENA POHLEPA 'Prijateljica me zamolila da joj poklonim 300 eura za vjenčanje - iako me uopće nije pozvala'

- Imala sam vjenčanje u dvorištu koje je stajalno manje od 1800 eura jer mi je jedino bilo važno udati se za najboljeg prijatelja - napisala je Amber u videu.

Napomenula je da je njezina vjenčanica s Amazona i koštala ju je samo 90 eura. Mlada je također otkrila da bi novac radije potrošila na izgradnju kuće iz snova nego na svadbu.

@amber.dupree Wedding dress less than $100 #thankyouamazon #wedding #backyardwedding #adayinmylife #bestfriend ♬ A Day in My Life

Gledateljima se svidjela Amberina ideja, a neke mladenke su podijelile i svoje trikove kako su uštedjele na vjenčanju. 

- To sam bila ja ovog vikenda! Haljina je bila 40 dolara (36 eura) i sve je bilo savršeno! - napisala je jedna.

POGLEDAJTE IH SVE U VIDEU Mlada isprobala 137 vjenčanica dok nije pronašla onu pravu: 'Fotkala sam svaku od njih'

- Moramo normalizirati mala, pristupačna vjenčanja! Naše je bilo 1500 dolara (1300 eura), a ostali novac smo potrošili na putovanja - dodala je druga, piše Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • liliZG2.0 28.06.2023.

    svadbe se obično rade kako bi vratio novac koji si ti dao nekome drugom....a to je zapravo tužno.... da se sada ženim , bio bi to mali intimni ručak sa najužom familijom, a kasnije-ne mora čak biti isti dan ili isti mjesec, party za prave prijatelje bez obaveze poklona, ono pravi plesni tulum... 

  • Beatrixx 28.06.2023.

    Ja sam i manje XD

  • ivan lantran 28.06.2023.

    A jel potrebno razbacivat se s parama..svatko trosi koliko hoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare