Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Par se vjenčao dva puta nakon što je žena izgubila pamćenje od posljedica prometne nesreće

Par se vjenčao dva puta nakon što je žena izgubila pamćenje od posljedica prometne nesreće

Nakon nesreće, Justice je krenula na spor i dug put oporavka, a trebalo joj je više od mjesec i pol dana da skupi hrabrosti i otkrije Jeremyju da se ne može sjetiti dana njihovog vjenčanja

VIDEO

Justice Stamper se zbog teške prometne nesreće nije mogla prisjetiti najvažnije prekretnice u svom životu - dana vjenčanja. Njezin gubitak pamćenja je slomio srce njezinom suprugu, ali on je pronašao rješenje.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronašli ljubav u domu za starije

Pokretanje videa...

Starački dom 00:56

Znali su da im je suđeno biti zajedno

Justice Stamper svoje je vjenčanje iz snova zamišljala još od djetinjstva. Njezina je vizija uključivala intimnu ceremoniju ukrašenu suncokretima te živim plavim i žutim detaljima.

Sretni mladoženja Jeremy je poznavao Justice još iz škole kada su oboje imali 10 godina. Jeremy priznaje da je u to vrijeme gajio duboko divljenje prema njoj, a njihova je romantična veza procvjetala tijekom srednjoškolskih godina. Par je ubrzo razgovarao o braku, jer su oboje odmah osjećali veliku povezanost.

Happy Mother’s Day to you baby! You deserve everything and I’ll always do my best to make sure you have it. You are the...

Objavljuje Jeremy StamperNedjelja, 8. svibnja 2022.

- Jednostavno smo znali da nam je suđeno biti zajedno - kaže Justice.

U teškoj prometnoj nesreći Justice je ostala bez pamćenja

Tragično, 20. kolovoza 2014. godine - samo nekoliko tjedana nakon njihovog idiličnog vjenčanja u Hungry Mother State Parku u Virginiji - Justice je sudjelovala u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je zadobila ozljede opasne po život.

Jeremy se i dan danas sjeća mučnog telefonskog poziva od Justice i njezina glasa ispunjenog suzama i boli. Naime, Justice je tada bila na putu do kuće svoje tete kada se drugo vozilo sudarilo s njezinim pri brzini od 80 km/h. Automobil je silovito odbacio i nju i njezin auto otprilike 15 metara izvan ceste.

Nakon nesreće, Justice je krenula na spor i naporan put oporavka. Trebalo joj je više od mjesec i pol dana da skupi hrabrosti i otkrije Jeremyju da se ne može sjetiti dana njihovog vjenčanja niti mjeseci koji su prethodili tome.

Jeremy je, iako nedvojbeno obeshrabren, odgovorio nepokolebljivom podrškom i razumijevanjem. Uvjeravao je Justice da se ne ljuti na nju te joj obznanio da će to učiniti opet.

Znate li da na nečije vjenčanje ne bi smjeli doći u crvenoj haljini, razlog će vas iznenaditi
Znate li da na nečije vjenčanje ne bi smjeli doći u crvenoj haljini, razlog će vas iznenaditi

Jeremy je pokrenuo kampanju prikupljanja novca za drugo vjenčanje

Jeremy je ostao vjeran svom obećanju, a par je krenuo u planiranje druge ceremonije vjenčanja kako bi mogli ponovno stvoriti zajednička sjećanja na ovaj trenutak.

Tako je potajno pokrenuo GoFundMe kampanju, apelirajući na dobrotu i velikodušnost drugih da doprinesu koliko god mogu kako bi im pomogli da ponovno ostvare svoje vjenčanje. Cilj mu je bio prikupiti 5000 dolara.

- Naše prvo vjenčanje bilo je prekrasno i savršeno, ali ovaj put želim da Justice bude doista oduševljena. Ona to stvarno zaslužuje - rekao je Jeremy u intervjuu.

- Sretna sam što sam živa i što imam Jeremyja. Bez njega ne bih uspjela - dodala je Justice, piše Bright Side.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'