To je to što me zanima!

Povratak tankih obrva - trend iz devedesetih vraća se na scenu

Vratilo se iz te dekade svašta - od cargo hlača i glomaznih čizama do malih kardigana i topića. Stoga je logičan dolazak još jednog trenda, ovaj puta iz svijeta ljepote
Vidi originalni članak

Jedna od onih koje predvode povratak ovog stila je Bella Hadid. Manekenka i inače kao da je stigla iz devedesetih, modne dragulje pronalazi po omiljenim vintage dućanima. Ona je ikona ne samo modnih, već i kozmetičkih trendova.

- Čini se neizbježnim da se u modu vrate i tanke obrve, u devedesetima su ih nosile brojne manekenke, bio je to glavni look - komentirao je vizažist Troy Surratt za Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO: Kist je zakon, ističe Mihaela Dodić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodaje kako je ovaj stil obrva idealan za razne igre sjenilima i olovkama za oči. Uz to, s 'light' obrvama, oči dolaze u prvi plan te djeluju svjetlije.

DOBAR SAVJET Prepoznajte znakove dubinske isušenosti kože - od sivila lica do bora koje postaju izražene

Neko vrijeme u modi su bile deblje obrve, prirodnog izgleda, da bi se nakon toga trend pretvorio u čupave obrve. One su djelovale nepočešljano, a paralelno s time, na tržištu su počele nicati kolekcije za obrve - od češljića do olovaka i sjenila.

IZBJEGNITE KUPOVNE Napravite sami micelarnu vodu za čišćenje lica: Jednostavno je

Sada se trend kreće prema nešto finijim, tanjim obrvama, no treba znati da često čupanje obrva nije dobro, moguće je prorijediti ih previše.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare