To je to što me zanima!

Pozovite prijatelja na piće, pa mu zahvalite na tom bogatstvu

Pravi prijatelji čine nas sretnijima, samosvjesnijima, pomažu da rastemo i mijenjamo se i bitno utječu na naše mentalno, ali i fizički zdravlje, jer kad s nekim podijelimo probleme i tjeskobu, oni se smanjuju
Vidi originalni članak

Danas živimo u kompliciranom svijetu, prepunom nesloge, diskriminacije, nedostatka povjerenja, lošeg postupanja i komunikacije, dok se u mnogim situacijama na sve to nadovezuje i ljutnja, pa i osjećaj mržnje. Došlo je vrijeme u kojem su mir i prijateljstvo vrlo malo prisutni i sve manje ljudi povezuju.

POGLEDAJTE VIDEO: Marija i Jan veliki su prijatelji 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog toga su Ujedinjeni narodi odlučili današnji dan posvetiti Danu prijateljstva. Prijateljstvo je iznimno važno, ljudska psiha ima velike koristi od zbližavanja s drugima.

Pravi prijatelji čine nas sretnijima, samosvjesnijima, pomažu da rastemo i mijenjamo se i bitno utječu na naše mentalno, ali i fizički zdravlje. Kad imate s kim podijeliti probleme, tugu i tjeskobu,. njihov teret često postaje manji i manji je rizik od toga da će negativni osjećaji potaknuti razvoj bolesti.   

KOMPLICIRANI ODNOSI U sukobu ste s prijateljem? Evo kako prebroditi tešku situaciju

Zato danas zagrlite prijatelja ili kolegu na poslu koji su vam važni u životu. Poklonite mu čokoladu ili ga odvedite na piće. Budite zahvalni što su baš s vama bliski, jer je to možda i najveće bogatstvo koje čovjek ima, osim zdravlja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho** 31.07.2022.

    Prava prijateljstva su neizmjerljivo blago..

Komentiraj...
Vidi sve komentare