To je to što me zanima!

Predivne, jednostavne party frizure: Super ravna, velike kovrče i razne slatke pundže

Kosa je stilska kulisa, stoga je frizuru najbolje definirati nakon što je outfit odabran. Ujedno, najbolje je prilagoditi je teksturi kose, kako se ne bi 'raspala' tijekom večeri
Vidi originalni članak

Večernje i novogodišnje frizure predivan su dodatak stilu, dovoljno je malo vještine kako biste kod kuće kreirali nešto slično. Bitna je i njega, jer zdrava je kosa najljepša. Visoki sjaj je lako postići, suho je ulje idealno jer njeguje te ujedno daje pramenovima glamurozan izgled.

Valovi su frizura koja je uistinu jedna od najpopularnijih. Lijepe i elegantne, pašu svim teksturama kose te naglašavaju boju, upravo radi visokog sjaja. Bit će postojane ako ih radite na čistu kosu, tako će djelovati skladnije i urednije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Super zaglađena kosa je također jedna od frizura koja ne silazi s top lista najljepših. Divno izgleda s razdjeljkom na sredini, otvara lice te naglašava oči. Ravna kosa naglašava samu teksturu kose, uljepšajte je uljima ili sprejem koji daje blistavi efekt.

ŠTO GLEDATI? Novogodišnji program: Evo što su domaće televizije pripremile

Visoki je rep uvijek zahvalan, naročito ako kosa nije super čista. Fora izgleda na sredini ili malo sa strane. Kreativke mogu frizuru nadograditi nekom ukosnicom, a super ideja je i mašna od baršuna, svile ili satena.

OBJAVILI DETALJAN PROGRAM Policija će snimati Trg na dočeku 2024. u Zagrebu: Pjevaju Let 3, a pratit će se i prilazni pravci

Ovo je više kreativna varijanta, ne mora biti toliko super uredna. Ovaj tip punđe odličan je za razne kovrčave ili valovite kose, kao i više ležerne, lepršave stilove. Dovoljna je jedna gumica, a super će izgledati i s nekom ukosnicom ukrašenom kristalima.

UPITAN DOČEK NA OTVORENOM Evo kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći i 1.1.2024.

Još jedna punđa, u visokom izdanju, odlična je za one koje vole 'otvoriti' lice. Jednostavno ju je složiti, pri oblikovanju je uvijte, kako bi djelovala raskošnije.

'Wet look' super je kao raspuštena, no ipak nešto drugačija varijanta. Tu pomažu razni gelovi i lakovi, koji će je učiniti postojanom, pa nema brige sve do jutra.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.12.2023.

    punđa i raspušteni brkovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare