To je to što me zanima!

Prelijepili joj kuhinju - izgleda fantastično, a može se skinuti

Nekoliko producenata Insidera odlučilo je kolegici transformirati kuhinju i to bez ikakvih oštećenja sa samoljepljivim uklonjivim naljepnicama. Kuhinja je izgledala kao nova, a sam proces je vrlo jednostavan
Vidi originalni članak

Ako ste u najmu stana i želite ga malo urediti, ali brinete se smijete li i hoćete li ga oštetiti, danas postoje brojne naljepnice koje vam mogu pomoći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hannah Golden je u najmu te je u stan pozvala nekoliko producenata s Insidera koji su rekli da će joj preurediti cijelu kuhinju samo sa uklonjivim proizvodima, odnosno samoljepljivim.

- Stvarno sam uzbuđena. Rekli su mi da rade samo sa stvarima koje se mogu ukloniti što je za mene olakšanje. Stvarno želim dobiti svoj polog nazad, a to ne bih mogla da sam na primjer, obojila nešto. Nadam se će uspjeti promijeniti kuhinju s tim uklonjivim materijalima - rekla je Hannah za Insider.

Oni su počeli lijepiti nove pločice u kuhinji, a promijenili su i radne elemente u kuhinji naljepnicama s dizajnom mramora.

Prvo su lijepili naljepnicu pločica u sivo crnoj i bijeloj boji koja izgleda stvarno realistično i totalno je 'podignula' izgled kuhinje. Kada ove naljepnice zalijepite, vrlo lako ih je ponovno skinuti bez da skidate boju i ako vam naljepnica prelazi preko utičnica, uzmete skalpel i izrežete bez problema. 

Nakon toga na radnu površinu kuhinjskih elemenata lijepili su naljepnicu uzorka mramora, a zatim su krenuli lijepiti pločice.

Hannah je bila oduševljena krajnjim rezultatom, a njezina kuhinja bila je kao nova.

 

- Ovakvu kuhinju sam tražila kad sam se odselila. Ovo je kao kuhinja s Pinteresta. Ne mogu vjerovati - rekla je Hannah.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • max2017 13.09.2020.

    dirljivo "preuređenje".....

Komentiraj...
Vidi sve komentare