To je to što me zanima!

Preživio sam čupanje obrva, ali vraški je boljelo: Drage žene, svaka vam čast na izdržljivosti

Malo je reći da su mi suze došle na oči, sjedio sam ukomiran. U sebi sam se pitao: 'Mala dlačica, a toliko boli. Drage pripadnice ljepšeg spola, svaka vam čast!'
Vidi originalni članak

Sasvim normalna srijeda, dolazim u redakciju na dogovoreno fotografiranje u vezi narednih parlamentarnih izbora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Novi modni trend obrva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je bilo spremno, a kolege su se pobrinuli i za šminku za koju je bila zadužena šminkerica Matea. Među zadnjima sam sjeo za stolac i počeo je 'horor'. 

- Zatvori oči - rekla mi je ljubazno odmah na početku, što sam i napravio pa me poprskala s nečime po licu. Nakon toga je krenula sa šminkom. Uzela je jedan od bezbroj kistova, pomiješala neke narančaste boje, na što sam bio vrlo skeptičan. 

UPIJA MASNOĆU I ZNOJ Puder u prahu idealan je za masnu kožu u vrućim danima

- Ne brini se, možda izgleda šareno, ali neće se vidjeti ništa na tvom licu, to će biti taman - pojasnila mi je Matea i počela s radom te mi objašnjavala svaki korak.  

Dok vam netko s kistom šara po očima blago je reći da je osjećaj bio vrlo nelagodan. Nakon toga je počela miješati još neke boje pa je krenula s licem, opet je uzela neke žarke boje. 

- Ovo je da pokrijemo pore, bit će to super - tješi me Matea dok ja već polako tonem u paniku. A kao šećer na kraju: čupanje obrva! 

- Ovo ne mogu gledati, moram ovo učiniti - rekla je kroz smijeh Matea, uzela pincetu i povukla dlačicu. U tom trenutku čuo se moj vrisak, vraški je boljelo. 

Nakon toga povukla je drugu, a ubrzo i treću. 

NOVA BEAUTY RUTINA Visoke temperature zahtijevaju promjene u njezi kože svaki dan

Malo je reći da su mi suze došle na oči, sjedio sam ukomiran. U sebi sam se pitao: 'Mala dlačica, a toliko boli. Drage pripadnice ljepšeg spola, svaka vam čast!'

No, kad sam se vidio u ogledalu uslijedio je wow efekt. Bio sam iznenađen što je šminkerica uspjela napraviti od mene. Od svih tih jarkih boja je uspjela sakriti sve moje nedostatke, a da nitko ne može skužiti da je šminka na meni. 

Nikad si nisam bio ljepši, a supruga me gledala u čudu te se pitala zašto sam nekako drugačiji? Nisam joj odao tajnu kako ne bi dobila neke nove ideje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 12.06.2020.

    nisam znao da je zakonom propisano da se moraju sminkat pa da ih moramo zalit.

  • 12.06.2020.

    Pa vecina ovih novih windfakeracupa obrve,briju ruke noge guzove....

  • rijetko kulturan 12.06.2020.

    Sada valja i obratno, da pokušaju posao armirača..

Komentiraj...
Vidi sve komentare