To je to što me zanima!

Prijavili se za in vitro, a onda dobili trojke prirodnim putem

Nakon dvije godine neuspješnog pokušavanja da zanesu, par se odlučio za umjetnu oplodnju, prije toga su otišli na odmor i ostali šokirani kad je ona prirodno zatrudnjela i rodila trojke
Vidi originalni članak

Stephanie Latcham (27) i njezin partner Michael Gough (30) iz Ferryhilla u Durhamu, trebali su započeti s in vitro oplodnjom, nakon što je Stephanie imala dva pobačaja. Prije nego su započeli s terapijom, par se odlučio počastiti prijeko potrebnim odmorom. Ostali su zapanjeni kad su se vratili s putovanja na Mallorcu u Španjolskoj i otkrili da je Stephanie prirodno zanijela tri bebe.

Stephanie ima sindrom policističkih jajnika i dobila je grčeve kad im je sonograf pokazao da ne nosi jedno, već tri bebe - i to identične trojke, što se događa jednom od 200 milijuna rođenja.

Obitelj se udvostručila kad su na svijet došle trojke Ollie-Anna, Isabella i Brianna koje danas imaju četiri mjeseca, a rođene su sretne i zdrave 30. ožujka ove godine.

Par je odlučio podijeliti svoju priču kako bi dali nadu drugim neplodnim parovima.

- Nismo mogli ni zamisliti da će se naši snovi o djeci ostvariti prirodnim putem i dok smo na odmoru. Pretrpjela sam dva pobačaja i kad mi je dijagnosticiran sindrom policističkih jajnika, mislila sam da je jedini način da ostanem trudna in vitro oplodnja. Ali začela sam 9. rujna dok smo bili na odmoru - samo jedan dan nakon što me Michael zaprosio.

Tri tjedna nakon što smo došli kući, 30. rujna sam saznala da sam trudna. Bili smo tako šokirani, bilo je nevjerojatno - ispričala je Stephanie.

Kaže da su taman namjeravali započeti s prvim krugom in vitro oplodnje, a kad su saznali im on ipak neće biti potreban, osjećali su se neopisivo.

- Prvo skeniranje u listopadu je pokazalo da nosim jedno dijete, dva tjedna kasnije dvoje djece, a tjedan nakon toga pojavila se i treća beba. To je bio najbolji osjećaj na svijetu, znajući da smo nakon svega što smo prošli konačno uspjeli proizvesti tri čuda - rekla je.

Priznaje da je život sada 'užurban', ali da ga Michael i ona ne bi mijenjali.

- Imamo dobru rutinu, hrane se svaka četiri sata, a u ta četiri sata moramo ih nahraniti, igrati se s njima, promijeniti im pelene i staviti na spavanje. Kad sve to učinimo, krećemo iznova! Sretni smo što svaki put uspijemo dobiti sat vremena za sebe. Michael me zaprosio dok smo bili na odmoru, u roku od mjesec dana sam bila zaručena za ljubav svog života i spremala se roditi malu sestru ili brata Tyleru. Nismo ni slutili da će ih biti troje - objasnila je Stephanie.

- Rečeno nam je da postoji jedna od 200 milijuna šansi za identične trojke, tako da se osjećamo nevjerojatno sretno - dodao je Michael.

VRIJEME JE ZA GAĆICE Ako je spremno, dijete ne treba biti na tuti dulje od pet minuta

Život se vrlo brzo promijenio nakon rođenja trojki - Michael je pokupio ključ od nove kuće istog dana kad je Stephanie dobila trudove. Nabavili su si i auto sa sedam sjedala kako bi svi stali u auto. Morali su nabaviti po troje od svega kako bi bili dobro opremljeni za dolazak trojki.

- Moj stariji sin Zach (5) obožava trojke, često pomaže u ljuljanju curica kad su nervozne. Također imamo veliku podršku mojih i Michaelovih roditelja - kaže Stephanie, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MOC JE U ZNANJU 02.08.2019.

    Opušteno i bez stresa kad se deca prave . :-)))

  • 02.08.2019.

    To se zove strike 😊😊

  • Judita👥 02.08.2019.

    Prekrasno..baš lijepo..ne mogu vjerovati..a vrag zna zašto je to tako? misliš da ne mođešza na kraju čudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare