To je to što me zanima!

Prirodni look je najženstveniji, pogledajte kako se sve nosi...

Ove jeseni teški makeup zamijenio je prirodan i gotovo neprimjetan, a modne kuće predlažu nježno ružičasta rumenila, neutralna sjenila i prirodnu ljepotu usana
Vidi originalni članak

Za sezonu jesen/zima modni dizajneri predlažu jednostavan i minimalistički look. U središtu je prirodna ljepota, a najbitnije je istaknuti crte lice. Takav nude look pristaje svima, a uz strogi rep ga možete nositi u svečanijim prilikama. 

Ovaj trend možete postići tamno ružičastim nijansama rumenila i smeđim tonovima na očima kako predlaže dizajnerica Alberta Ferretti. Francuski dizajner Roland Mouret je usne istaknuo bojama burgundije koji izgledaju kao tragovi vina, dok se na očima nose bež nijanse. Najbitnije je da makeup izgleda mladenački i svježe. 

I modna kuća Balmain i Emilio Pucci pobornici su neutralnog looka, a prema njima dovoljno je samo olovkom naglasiti obrve, na obraze staviti malo ružičastog rumenila i ruž boje mesa. Oči su u potpunosti prirodne, a po želji možete staviti jedan sloj maskare. 

Takav look može biti izuzetno elegantan osobito uz prave nijanse sjenila. Francuska modna kuća Dior predlaže kombinaciju smeđih i zlatnih tonova na očima uz puno maskare, a svježi izgled postići ćete ružičastim rumenilom na obrazima.

Osim boje mesa, na usnama možete nositi i nježnu boju breskve poput modela modne kuće Chloe i Carven, a uz blago valovito kosu, ovaj je look idealan za svaki dan. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mila 19 01.12.2012.

    naježe je našminkai lice a da izgleda "prirodno"..o su zemljane boje sa daškom svjela...sve ove cure su prelijepe ako da njih nije ni eško učinii prirodnim...predivno!

  • danyk 01.12.2012.

    ovo je nenapadna šminka i dobro izgleda!

  • Komandos90 01.12.2012.

    meni je ovo preljepo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare