To je to što me zanima!

Pritisnite ovu točku na tijelu i iskusit ćete nezaboravan seks

Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. Doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti. Pomaže i kod impotencije
Vidi originalni članak

Stari Kinezi znali su kako potaknuti stvari u raznim poljima života pa tako i u krevetu. Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. To je zapravo o akupresura, a u ovom slučaju točka odgovorna za strast nalazi se na tabanima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pritiskom na tu točku čovjek se oslobađa mišićne napetosti, potiče se protok energije i kolanje krvi. Kako se cirkulacija povećava, tako hranjive tvari brže dolaze svih dijelova tijela. To pak doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti.

Tehnika se izvodi ovako: 

Plačevima snažno pritušćite točke na partnerovim tabanima (točke K1 na slici dolje) dok se u isto vrijeme glavom približavate njegovim genitalijama i pružate mu oralno zadovoljstvo. Pritisak držite cijelo vrijeme. Kasnije zamijenite uloge, prenosi portal acupressure.com. Pritisak na te točke pomaže i kod impotencije.

 

Idi na 24sata

Komentari 532

  • SuzyMyoko_1 16.03.2017.

    ?!?!? nekak mi se čini da za tu akciju nije dovoljno dvoje.... ili se varam??

  • tomicalomica 16.03.2017.

    A na ovom članku sve puno pro palih yeb acha :-)))

  • 15.03.2017.

    Hm..A jel to važi i za ženske???Kolko znam one nisu impotentne..il??:-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare