Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
532 komentara

Pritisnite ovu točku na tijelu i iskusit ćete nezaboravan seks

Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. Doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti. Pomaže i kod impotencije

Fotolia
Foto: Fotolia

Stari Kinezi znali su kako potaknuti stvari u raznim poljima života pa tako i u krevetu. Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantira nezaboravno seksualno iskustvo. To je zapravo o akupresura, a u ovom slučaju točka odgovorna za strast nalazi se na tabanima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1194359 / ]

Pritiskom na tu točku čovjek se oslobađa mišićne napetosti, potiče se protok energije i kolanje krvi. Kako se cirkulacija povećava, tako hranjive tvari brže dolaze svih dijelova tijela. To pak doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti.

Tehnika se izvodi ovako: 

Plačevima snažno pritušćite točke na partnerovim tabanima (točke K1 na slici dolje) dok se u isto vrijeme glavom približavate njegovim genitalijama i pružate mu oralno zadovoljstvo. Pritisak držite cijelo vrijeme. Kasnije zamijenite uloge, prenosi portal acupressure.com. Pritisak na te točke pomaže i kod impotencije.

Foto: acupressure.com

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message