To je to što me zanima!

Profitirajte uz čišćenje i Čarlijev makeover s nagradama

Nekada se izgubimo u neskladu raspoloživog vremena i nakupljenih obaveza u stresnoj svakodnevici
Vidi originalni članak

Ponekad čišćenje djeluje opuštajuće budući da maknemo misli s briga i problema i posvetimo se životnom prostoru koji nam pruža osjećaj ugode i sigurnosti. Mnoga istraživanja pokazala su da čišćenje može doprinijeti pozitivnim emocijama – osjećamo katarzu, jasnoću, kontrolu i dobru promjenu što djeluje produktivno na razvoj i jačanje osobnosti. Tko bi mislio da možemo višestruko profitirati od čišćenja!

Centralni dio kuće je mjesto gdje se okuplja obitelj oko zajedničkih ručkova, slavlja i širi se miris finih delicija u kojima uživaju svi. Mia Kovačić u IN magazinu Nove TV vam otkriva kako u nekoliko jednostavnih koraka učiniti kuhinju lijepom i funkcionalnom kako bi vam bio užitak ne samo kuhati, nego i čistiti. Nakon savjeta za uljepšavanje balkona i kupaonice, Mija je podijelila par ideja kako kuhinju učiniti još posebnijom i koji su najbolji proizvodi za čišćenje svakog kutka doma! A cijeli dom može blistati uz dobre proizvode koji vam osiguravaju dugotrajan sjaj i postojanu čistoću. Uz pametan i organiziran pristup možete uživati u čišćenju jer ono traje kraće i osigurava sjaj puno duže! Štedite vrijeme uz dobre adute za čišćenje doma! A ako se pitate kakve veze ima pranje posuđa s uspješnom vezom, odgovor na to vam daje Luka Bulić u zabavnoj epizodi ''Čisto da znate''. Otkrijte više na Facebook stranici Labud – Čista kvaliteta!

Želite li na dar makeover doma i godinu dana čišćenja u vrijednosti 40.000 kn?

Čistite i profitirajte! Samo požurite jer Labudova i Meteorova nagradna igra – Čarlijev makeover traje samo do 8. svibnja!  Tu su i vrijedne nagrade svaki tjedan – čišćenje doma 6 mjesec i 35 dnevnih nagrada – poklon bon u Kozmu ili Konzumu u iznosu od 200 kuna! Dovoljno je da kupite ČARLI i bilo koja 2 Labud ili Meteor proizvoda u Konzumu ili Kozmu na jednom računu, prijavite se SMS porukom slanjem sadržaja CARLI, BROJ RACUNA, IME I PREZIME, ADRESA na broj 60221 (2,40 kn/SMS – PDV uključen) ili putem on-line obrasca na Facebook stranici Labud – čista kvaliteta. Račune sačuvajte do kraja nagradne igre, jedan račun je jedna prijava, a broj prijava je neograničen. Čistite i osvajajte! Više na www.labud.hr  

Idi na 24sata