To je to što me zanima!

Prometni poligon u prvom dječjem gradu od sada je sigurniji uz Wiener osiguranje

u Zagrebu, 9. prosinca 2021. - MiniPolisu, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, pridružuje se Wiener osiguranje
Vidi originalni članak

Zagreb, 9. prosinca 2021. - MiniPolisu, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, pridružuje se Wiener osiguranje, a zajedničko partnerstvo poticat će sigurnije odrastanje i odgovornije ponašanje najmlađih generacija u prometu.

S misijom podizanja razine sigurnosti i svijesti o važnosti odgovornog ponašanja u prometu kod najmlađih, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj pridružio pridružilo se i Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., jedan od vodećih osiguratelja na hrvatskom tržištu osiguranja.

Wiener će svoju misiju realizirati kroz edukativne programe i radionice koje će se održavati na prometnom poligonu MiniPolisa - minijaturiziranoj, ali realističnoj simulaciji prometnice koja, osim elektrificiranih autića za djecu, uključuje prometnu signalizaciju, parkiralište i vlastitu benzinsku postaju i punionicu.

“Formiranje partnerstva i asocijacija s vodećim osiguravateljem osigurateljem omogućit će nam kvalitetniju i potpuniju realizaciju edukativnih programa kroz koje ćemo kod najmlađih generacija podići razinu svijesti o sigurnosti u prometu te ih naučiti odgovornom ponašanju u prometu”, istaknula je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

MiniPolis i Wiener već su pripremili set edukativnih radionica koje će se redovito održavati na prometnom poligonu, a prva je na rasporedu u prvoj polovici prosinca.

„Kroz brojne aktivnosti društveno odgovornog poslovanja, Wiener osiguranje uvijek rado provodi i podržava projekte koji promoviraju dodatne edukacije djece i mladih. Minipolisov edukativni program osmišljen je u suradnji s vodećim dječjim pedagozima kako bi djeca kroz igru učila o važnim temama s kojima će se susresti kada odrastu. Iznimno nam je drago što možemo podržati ovaj projekt te vjerujemo da će najmlađima biti zabavan, zanimljiv, ali i koristan“, poručili su iz Wiener osiguranja.

Djeca će svijest o važnosti odgovornog ponašanja u prometu stjecati kroz igru koja, osim igračaka i didaktičkih pomagala, uključuje i ekspertno osmišljene scenarije kroz koje će ih voditi animatori MiniPolisa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare