Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prometni poligon u prvom dječjem gradu od sada je sigurniji uz Wiener osiguranje

Prometni poligon u prvom dječjem gradu od sada je sigurniji uz Wiener osiguranje

u Zagrebu, 9. prosinca 2021. - MiniPolisu, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, pridružuje se Wiener osiguranje

Zagreb, 9. prosinca 2021. - MiniPolisu, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, pridružuje se Wiener osiguranje, a zajedničko partnerstvo poticat će sigurnije odrastanje i odgovornije ponašanje najmlađih generacija u prometu.

S misijom podizanja razine sigurnosti i svijesti o važnosti odgovornog ponašanja u prometu kod najmlađih, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj pridružio pridružilo se i Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., jedan od vodećih osiguratelja na hrvatskom tržištu osiguranja.

Wiener će svoju misiju realizirati kroz edukativne programe i radionice koje će se održavati na prometnom poligonu MiniPolisa - minijaturiziranoj, ali realističnoj simulaciji prometnice koja, osim elektrificiranih autića za djecu, uključuje prometnu signalizaciju, parkiralište i vlastitu benzinsku postaju i punionicu.

“Formiranje partnerstva i asocijacija s vodećim osiguravateljem osigurateljem omogućit će nam kvalitetniju i potpuniju realizaciju edukativnih programa kroz koje ćemo kod najmlađih generacija podići razinu svijesti o sigurnosti u prometu te ih naučiti odgovornom ponašanju u prometu”, istaknula je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

MiniPolis i Wiener već su pripremili set edukativnih radionica koje će se redovito održavati na prometnom poligonu, a prva je na rasporedu u prvoj polovici prosinca.

„Kroz brojne aktivnosti društveno odgovornog poslovanja, Wiener osiguranje uvijek rado provodi i podržava projekte koji promoviraju dodatne edukacije djece i mladih. Minipolisov edukativni program osmišljen je u suradnji s vodećim dječjim pedagozima kako bi djeca kroz igru učila o važnim temama s kojima će se susresti kada odrastu. Iznimno nam je drago što možemo podržati ovaj projekt te vjerujemo da će najmlađima biti zabavan, zanimljiv, ali i koristan“, poručili su iz Wiener osiguranja.

Djeca će svijest o važnosti odgovornog ponašanja u prometu stjecati kroz igru koja, osim igračaka i didaktičkih pomagala, uključuje i ekspertno osmišljene scenarije kroz koje će ih voditi animatori MiniPolisa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Dnevni horoskop za utorak 7. svibnja: Bik šarmira bez muke, Lav 'pleše' na rubu teške svađe
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 7. svibnja: Bik šarmira bez muke, Lav 'pleše' na rubu teške svađe

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 7. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje