To je to što me zanima!

Prva mjerenja kandidatkinja su i više nego zadovoljavajuća

Prvo mjerenje pokazalo je zavidne rezultate, no kandidatkinje kažu da, zbog uloženog truda, ništa manje od toga nisu ni očekivale
Vidi originalni članak

Na polovici akcije ˝Mršavimo zajedno˝ došlo je vrijeme za vaganje i mjerenje. Naše kandidatkinje su posjetile Polikliniku Sunce, gdje su ih detaljno izvagali i izmjerili im obujam struka, a rezultati su se pokazali više nego zadovljavjućima.

Nikolina iz Rijeke je od 73 kilograma na početku akcije ''Mršavimo zajedno'' smršavila 4,2 kilograma, a njezina trenutna težina sada iznosi 68,8 kilograma. U struku je izgubila 5 centimetra, a obujam struka sada iznosi 84 centimetra.

"Rezultati i nisu toliko loši, ako uzmemo u obzir činjenicu da sam se vagala u poslijepodnevnim satima. Super se nosim s ravnijim trbuhom, čvršćom guzom i nogama. U prvoj polovici sam zadovoljila neke postavljene ciljeve. Jelovnik je sastavljen na način da se tjedno gubi 0,6 kg. Rezultati u 6 tjedana su super“, kaže Nikolina.

Petra je izgubila 7 kilograma, a struk joj je tanji 9 centimetara

Petra se na projekt "Mršavimo zajedno" prijavila zbog težine od 102 kilograma, na njenih 174 centimetra visine. Redovitim vježbanjem, promjenom načina prehrane i anticelulitnim tretmanima izgubila je sedam kilograma, pa sada teži 95,2 kg. U početku projekta Petrin je obujam struka iznosio 116 cm, a sada je 107 cm.

Ovakav rezultat sam očekivala jer se pridržavam jelovnika i redovitog vježbanja. Zato uspjeh nije izostao, kaže Petra

Petra ističe da bi do kraja projekta željela skinuti još sedam kilograma, a s trenericom Renatom se dogovorila za nastavak vježbanja i nakon završetka akcije "Mršavimo zajedno. „Sve što mi se trenutno događa je jedno jako pozitivno iskustvo, i zapravo ne želim da završi“,  priča naša kandidatkinja.

Ena je izgubila 6 kilograma i 5 centimetara u struku

Prvo vaganje je pokazalo da je Ena uspješno izgubila 6 kg i stanjila struk za 5 cm.  Očekivala je takve rezultate jer se strogo drži svog dijetnog jelovnika, a osim redovitih intenzivnih treninga Ena svaki slobodni trenutak koristi za vožnju biciklom.

Ena nam je otkrila kako nije iznenađena rezultatima vaganja i mjerenja, jer je njezin dijetni jelovnik osmišljen tako da u prosjeku skida 0,7 kilograma tjedno, a posebno je sretna jer su joj se smanjili podbradak i guza, i kako kaže, konačno joj se naziru mišići na nadlaktici.

"Jedem puno više voća, redovito doručkujem i dobro sam se prilagodila na novi plan prehrane. Također, primjećujem da mi se kondicija značajno poboljšala, ovaj vikend sam, primjerice, zajedno s dečkom i sestrom tri sata vozila bicikl, a idući dan me uopće nisu boljeli mišići", pohvalila se Ena.

Kakve rezultete su ostvarile Nikolina iz Varždina i Marina, pročitajte na zdravakrava.hr


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare