To je to što me zanima!

'Prvi odnos iskusila sam nakon vjenčanja i jako požalila. A baka mi je rekla da ga iskušam prije'

Naučila sam da je moj posao zadovoljiti muža. Doslovno mi je trebalo nekoliko godina da se osvijestim i zapitam: 'Gdje sam ja u ovom braku', ispričala je
Vidi originalni članak

Laci iz SAD-a je rekla da je odgojena u 'kulturi čistoće'' i da joj je to godinama uništavalo seksualni život. Na svom TikTok kanalu, žena je odgovarala na objavu drugog muškarca u kojoj je pisalo: 'Samo želim reći da je čekanje braka za prvi seks stvarno loša ideja.'

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko traje idealan seks?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavljujući pod domenom @laci_bean, Laci je dodala: 'Ne bih se mogao više složiti s njim. Hajdemo biti malo ranjivi'

- Odrasla sam u 90-ima tijekom kojih je kultura čistoće bila jako popularna. Bilo je čak i trenutaka kad sam razmišljala da se neću ni poljubiti prije vjenčanja. Pa, moj suprug i ja smo 'tehnički' čekali do prve bračne noći - dodala je.

@laci_bean

##stitch with @brithefamilyguy ##purityculture ##puritycultureistoxic ##deconstructingchristianity ##deconstruction ##🤦🏼‍♀️

♬ Summer Splash (Fortnite Montage Music) - Aye Brown

Laci je objasnila da je imala seksualnih iskustva sa svojim dečkom, ali par se nije seksao prije bračne noći.

- Nismo bili 100 posto čisti, ali znate na što mislim. Kad vam kažem da je moja bračna noć bila j***** sranje, to je podcjenjivanje - rekla je Lacy.

- Na medenom mjesecu nazvala sam svoju sestru, koja je medicinska sestra, doslovno urlajući na telefon, govoreći 'Mislim da mi je vagina slomljena' - dodala je.

ODŠULJALI SE U NJEGOV URED 'Spavala sam sa šefom, i to na božićnoj zabavi, bolje da nisam'

Još jedna stvar u kojoj je žena odrasla vjerujući je da svoje seksualne potrebe i želje treba ostaviti po strani i samo se usredotočiti na to da zadovolji svog muškarca.

- I budući da me kultura čistoće naučila da je moj posao zadovoljiti svog muža i da je sve što je bitno u vezi njega ili će gledati pornografiju i varati me, doslovno mi je trebalo nekoliko godina da se osvijestim i zapitam 'a gdje sam ja u ovom braku'? - rekao je Laci.

- Imam 32 godine i još uvijek se borim sa stvarima vezanima uz seks koje su duboko usađene u mene u ranim godinama. J***** mrzim kulturu čistoće - dodala je.

Korisnici TikToka požurili su komentirati njezinu objavu.

ISPOVIJEST PRELJUBNICE 'Afera mi je spasila vezu. Kada sam mu priznala, počeli smo se seksati pet puta na dan'

- Ako želiš čekati, to je u redu. Ali ako se osjećaš prisiljenom čekati zbog bilo koje ideologije - to je jednostavno krivo - komentirala je jedna osoba, piše britanski Sun.

- Mama mi je rekla da odem živjeti s nekim godinu dana prije nego što uopće pomislim na udaju. Najbolji savjet ikad - napisala je druga žena.

- Baka mi je rekla da testiram auto prije nego što ga kupim - komentirala je treća žena.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nokia8 29.12.2021.

    Bravo bakice, tako se uci unuka!

  • 24.12.2021.

    ¨ danas ima jos takvih omg. 😳🙄

  • nap 24.12.2021.

    Trebala slusat baku

Komentiraj...
Vidi sve komentare