Lifestyle

Komentari 86

'Afera mi je spasila vezu. Kada sam mu priznala, počeli smo se seksati pet puta na dan'

'Afera mi je spasila vezu. Kada sam mu priznala, počeli smo se seksati pet puta na dan'

Poput većine parova u dugotrajnim vezama, utonuli smo u dosadu i svakodnevicu. Nakon afere počeli smo ponovno izlaziti i flertovati jedno s drugim, a seks je ponovno postao uzbudljiv, ispričala je Georgette

Afera ​​ne mora značiti kraj veze - to bi zapravo mogla biti najbolja stvar koja će vam se dogoditi, kaže Georgette Culley, kolumnistica Sun-a. Ispričala je kako je afera spasila njezinu vezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad sam priznala aferu svom partneru, mislila sam da će biti kraj naše veze, ali to nas je zapravo spasilo. Poput većine parova u dugotrajnim vezama, utonuli smo u dosadu i svakodnevicu. Afera nam je omogućila da budemo iskreni jedno prema drugome, na neograničen način - ispričala je Georgette.

Ona je prevarila jer se osjećala zanemareno, a priznavanje afere nije ih razdvojilo nego još više zbližilo. 

- Priznala sam partneru kako nisam osjećala emocije s drugim, samo sam uživala u pažnji. Izostavila sam neke detalje o uzbudljivom seksu koji smo imali jer kad je u pitanju spašavanje nečijih osjećaja, poštenje nije uvijek najbolja politika - rekla je i dodala kako se koncentrirala na probleme koje su ona i njezin partner mjesecima izbjegavali poput seksa koji je postao dosadan i činjenice da su više bili cimeri nego ljubavnici.

- Da, bio je ljut na mene i trebalo mi je vremena da ponovno dobijem njegovo povjerenje. Većina preljubnika nisu loši ljudi, oni su dobri ljudi koji su samo pogriješili. Za vezu je potrebno dvoje i iako je ono što sam napravila bilo pogrešno, ni njegovo ponašanje nije bilo sjajno - otkrila je.

Kako su dani prolazili, sve su više razgovarali i posvećivali vrijeme jedno drugome.

- Počeli smo ponovno zajedno izlaziti i ponovno flertovati jedno s drugim. Uskoro smo ponovno imali dobar seks i to do pet puta dnevno. Osjećala sam se kao da smo se vratili u prve, uzbudljive dane naše veze - priznala je Georgette i dodala da je vrijeme da partneri postanu otvoreniji oko afera ukoliko su je imali, prenosi The Sun.

 

Najčitaniji članci