To je to što me zanima!

Punomasno mlijeko bolje je za plodnost od onog malomasnog

Pravilna prehrana s puno voća i povrća ključ je reproduktivnog zdravlja, pa ako želite zatrudnjeti pokušajte u prehranu uvrstiti što više tih namirnica, ali i ribe...
Vidi originalni članak

Nemogućnost začeća je frustrirajuće, emocionalno i zastrašujuće iskustvo, ističu Elizabeth Shaw i Sara Haas, autorice knjige “Fertility Foods Cookbook: 100+ Recipes to Nourish Your Body”


- Ova knjiga nije samo za one koji žele zatrudnjeti, nego i za one koji žele svoje tijelo učiniti zdravijim – naglašavaju autorice. 
Osim što nudi korisne savjete, u knjizi se može saznati da je punomasno mlijeko bolje za plodnost od onog s niskim postotkom masti.

KNJIGA DANA Djeca će jesti ono što vide da jedu roditelji, zato jedite voće

Osim toga, autorice donose svoje ispovijesti jer su se i same suočile s problemom začeća te brojne jednostavne recepte koje možete iskušati. Svi se oni baziraju na svježem voću i povrću, za koje savjetuju da ga redovito treba konzumirati, a recepti su prilagođeni vegetarijancima i ljudima alergičnima na gluten. Čak je i kremasta “čokoladna torta” napravljena od tikvica, avokada i orašastih plodova. 

KNJIGA DANA Nezadovoljni smo zbog prerane odluke o karijeri i očekivanja...

- Ono što unosite u tijelo može itekako utjecati na zdravlje vašeg reproduktivnog sustava - ističu.

VIDI OVO: Koliko se šećera zapravo nalazi u cugi?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare