To je to što me zanima!

Put oporavka: Bolesni mališani se autićem voze na operaciju

Američka bolnica mislila je na najmlađe i nabavila električne autiće na daljinsko upravljanje kojima se djeca voze do operacijske sale. Maleni se tako rješavaju stresa i nasmijani dolaze u operacijsku salu
Vidi originalni članak

Zaposlenici bolnice 'The Doctors Medical Center' iz Modesta u Kaliforniji na originalan način smanjuju djeci stres prije operacije. Nabavili su dva električna automobila na daljinsko upravljanje koji služe najmlađim pacijentima da se voze do operacijske sale kako bi im se umanjila nervoza prije operacije. 

VOLI JESTI I SPAVATI 'Michelin beba' sa šest mjeseci ima 12 kila i prava je zvijezda

Crni Mercedes i rozi Volkswagen Buba marke su autića između kojih će djeca moći birati, a imaju i zvučnike. Prvi autić je kupila bolnica, dok je drugi donirala zaposlenica bolnice. 

- Vidimo da stres i tjeskoba nestaju kad uskoče u autić - objavila je kalifornijska bolnica na Facebooku, na kojem je ujedno objavila i video u kojem djevojčica Caroline sretno i bezbrižno vozi rozi autić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zvončicaaaa 11.04.2019.

    Stvarno super ideja. Kod nas kad bi netko i donirao bojim se da bi autići netragom nestali. Zna li itko kako nam je Mila?

  • 11.04.2019.

    Kako je šlaaatkaaa majko moja :) MILA nismo ni tebe zaboravili-ti si naša curica-VOLIMO TE! 💜

  • Perica12 11.04.2019.

    Genijalna ideja. Nije preskupa a klincima je neprocjenjiva. Ne vidim razloga da se tako nešto ne uvede i kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare