To je to što me zanima!

Raskoš jednostavnosti i udobnosti hrvatske mode

Ivona Martinko na Dove Fashion.hr-u predstavila je kolekciju koja slavi udobnost i netipičnim krojevima mekanih linija naglašava ženstvenost
Vidi originalni članak

Dove Fashion.hr, koji se ove godine preselio u metropolu, uspio je iznjedriti nekoliko prekrasno jednostavnih kolekcija koje su nas poštedjele kiča '80-ih, silnih šljokica, prejarkih boja i predimenzioniranih ramena. Hrvatski dizajneri najavljuju jednostavnost, udobnost, asimetrične krojeve i prirodne materijale za proljeće/ljeto 2009./10. Dizajnerica Ivona Martinko predstavila je kolekciju koja slavi udobnost i netipičnim krojevima mekanih linija naglašava ženstvenost. Prepoznatljiva u svojoj igri krojeva, ovog puta je oduševila kratkim jaknicama - prednja strana je klasična, a stražnja se pretvara u pelerinu. Odjeća Ivone Martinko predstavlja urbanu i nesputanu ženu koja ubrzano korača ulicama velegrada, kako i sama dizajnerica kaže:
- U današnje vrijeme živimo 500 na sat i bitno je da na sebi imamo nešto udobno što ne sputava, da nam nije vruće, da nam nije hladno, nešto u skladu s vremenskom prognozom! A, opet da se u tome može ujutro otići na posao i nakon napornog dana uskočiti u udobnu i seksi opravicu za večernji izlazak.
Igor Galaš svojim pletenim haljinama upotpunjenim bolerom i remenom koji ženstveno ističe struk te balonerima bež nijansi i naglašenim kragnama dočarao je ženski seksepil koji sjaji i nakon 45-e.

>>> IK STUDIO je trendi za muškarce i žene
Ivica  Klarić opet je zadivio svojim krojevima dovedenim do savršenstva. U kolekciji su prevladavale safari boje, ali i nijanse zlatne. Upečatljive i trendi su bile njegove pismo-torbice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LET 2 01.10.2009.

    Stvarno ružno..Ima kvalitetnih hrvatskih dizajnera, ali ovo na slikama je totalno bzvz

  • casio 01.10.2009.

    Te krpe netko nosi? Dajte ne mojte se zafrkavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare