To je to što me zanima!

Rastala sam se, no i dalje sam izgubljena, ima li nade za mene

Izašla je iz braka koji je ostavio na nju velike psihičke traume, radi posao koji su fizički uništava, a muškarac za kojeg se nadala da će ju usrećit joj je slomio srce. Sad se pita, ima li nade za nju?
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

imam 51 godinu i osjećam se izgubljeno. Prije godinu dana izašla sam iz lošeg braka koji me je uništio, i financijski i duhovno. Muškarac koji je u to vrijeme ušao u moj život samo me je još više razočarao i povrijedio. Uz sve to, imam mnogo zdravstvenih problema, a prisiljena sam svaki dan raditi posao koji me psihički i fizički ubija. No treba otplatiti kredit.

Vrlo sam usamljena jer su me mnogi moji prijatelji napustili kao brod koji tone, a od nekih sam se i sama udaljila jer im nemam više što ponuditi. Zato Vas molim da mi kažete ima li nade da se moja situacija popravi.

šifra: izlaz

Odgovor:

Kreativni ste, energični i trudite se, no u braku ste bili zlostavljani i maltretirani. Sav teret bio je na vama, ali glavno je da ste se riješili negativca. Imate dva prekrasna velika sina. Ne vidim da ćete s njima imati velike probleme, čak naprotiv, razumni su i pomoći će vam.

SAMOHRANA MAJKA: 'Želim sinu osigurati lagodan život i pronaći pravu ljubav...'

Posao koji radite je stresan, no recite mi koji nije. Trebate gledati sebe i ne obraćati pozornost na pojedince. Vi ste hrabra i borbena žena, vidim da ćete uspjeti. Otplatit ćete kredit, a vidim vam i ljubav i oslonac s pozitivnim gospodinom u ovoj godini.

No prvo se malo sredite i smirite kako biste dobili više volje i samopouzdanja. Tad će ići lakše.

IMA LI ŠANSE ZA MENE? Uvijek naletim na krive. Želim ljubav, njega zanima samo seks

Poradite malo na psihi, posjetite liječnika i pijte više multivitamina. Družite se s pozitivnim ljudima. Doista vam ne vidim nikakve opasnosti. Za dvije godine očekuje vas stabilizacija na svim poljima, kasnije još veći napredak u poslu i ljubavi.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 28.04.2018.

    ..Bolje da je mene pitala no ovoga baksuza Melvudina, ja imam iskustva tamo isjaaa..

  • black_cat 27.04.2018.

    no sikiriki, nema mjesta šmrcanju..život ide dalje...gdje se zatvore jedna vrata, otvore se druga...samo ne treba gubiti vjeru...

  • 26.04.2018.

    Za početak jedno vrijeme budi sama,bez muškarca...drugo, potraži bolji posao...prijatelji koji su ti okrenuli leđa nikad ni nisu bili prijatelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare