To je to što me zanima!

Rastao sam se od žene, ali još uvijek živimo zajedno: Hoću li si uskoro moći priuštiti svoj stan?

Zbog teškog financijskog stanja sa suprugom živim u istom stanu, pa me zanima hoću li ostati živjeti u Hrvatskoj i kakve me budućnost čeka, upitao je jedan čitatelj
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine!

nadam se vašem odgovoru i pomoći jer se nalazim u iznimno teškoj situaciji. Zanimaju me financije i ljubav. Rastavljen sam već dulje, a s bivšom suprugom živim u istom stanu zbog teškog financijskog stanja. Oboje smo podstanari i ne možemo si priuštiti svatko svoj stan. Zanima me hoću li u skorije vrijeme naći srodnu dušu. Imam li kakvih uroka? Kakva me budućnost čeka? Zanima me hoću li ostati živjeti u Hrvatskoj ili me čeka neka druga država? Unaprijed veliko hvala. Puno pozdrava.

šifra: razočaran

 

Odgovor: Vidim da niste imali baš sretno djetinjstvo. Teško ste se školovali i odrastali u teškim uvjetima. Po prirodi ste jako osjetljivi i hiperaktivni, lako eksplodirate, ali se brzo i vratite u normalno stanje. Cijeli život puno toga osmislite i započnete, a ništa ne dovršite. Imali ste sjajnih ideja i šansi, mnoge ste propustili, no sad nema vremena za razbijanje glave nad prošlošću. I sami ste pridonijeli takvoj situaciji. I vi i bivša činili ste pogreške, ali vi, ako se nadate boljem sutra, morate se više potruditi. Vidim da ćete se angažirati, a pred kraj ljeta čeka vas i financijsko poboljšanje.

MEVLUDIN ODGOVARA Suprug i ja smo bolesni, a naši sin i kćer se još nisu skrasili...

Vidim i srodnu dušu, ali tek od sredine iduće godine. Otići ćete izvan svojega grada, a poslije se vratiti. Za četiri godine vidim stabilizaciju, ako se potrudite. Vidim da ćete spoznati svoje pogreške, krenut ćete naprijed te se aktivirati i dobiti volju koja vam nedostaje u zadnje vrijeme. Oni koji su vam rekli za uroke lažu vam, kao i drugima. Nema tu nikakve magije. Uzmite život u svoje ruke.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pocetnik 26.06.2022.

    mozda da ode u ukrajinu na par mjeseci..pa ako bude srece mozda se vrati...

  • 19.06.2022.

    Ništa riješeno nema, ni ljubavno kao ni stambeno/poslovno stanje....čeka da mu padne s neba ili Mevludin riješi kakvom magijom. 🤦‍♀️ Jadna ona kojoj se prikrpi poslije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare