To je to što me zanima!

Renovirala prastaru kuhinju za samo 60 eura, sad je kao nova

Prvo je dobro oribala pult i ormariće sredstvom na bazi limuna, kako bi uklonila mrlje od masnoće  i tragove prstiju. Zatim je fronte od trešnjinog drveta koje su bile u narančastom tonu prešmirglala brusnim papirom...
Vidi originalni članak

Emma Beaumont podijelila je na TikToku trikove uz pomoć kojih je svoju prastaru drvenu kuhinju uvela u 21. stoljeće. Video koji je objavila započinje snimkom koja omogućava pogled na sve kuteve njene stare kuhinje, koja izgleda staromodno. Potom je krenula s makeoverom, opisujući svaki korak pred kamerom, prenosi The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žena je vrt pretvorila u prekrasnu vanjsku kuhinju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo je dobro oribala pult i ormariće sredstvom na bazi limuna, kako bi uklonila mrlje od masnoće  i tragove prstiju. Zatim je fronte od trešnjinog drveta koje su bile u narančastom tonu prešmirglala brusnim papirom, kako bi ih pripremila za bojanje i ublažila taj narančasti ton. Obojala je fronte ormarića bijelom bojom za drvo s efektom sjaja. 

INTERIJER U SKLADU SA SEZONOM Najnoviji proljetni trendovi za uređenje doma: Tapete su hit, a razmislite i o uzorcima na podu

Potom je dobro ošmirglala radnu ploču, pa ju je oprala i na nju zalijepila svijetlo sivu tapetu s efektom drveta. 

Ovim je makeoverom dobila svijetlu kuhinju modernog izgleda. Sve što joj je bilo potrebno nabavila je za oko 60 eura, s tim da gotovo polovica troška otpada na foliju za kuhinjski pult. 

POGLEDAJTE VIDEO MAKEOVERA KUHINJE: 

@emmabeaumont9 In love ! 🌸✨ #kitchenmakeover #makeover #councilhouse #diy #bandq #homebargains #b&m #housemakeover #councilhousetransformation #decorating #fyp #blowthisup #female #girlsuk ♬ Aesthetic - Tollan Kim

- Lijepo ste to izveli – napisao je jedan komentator. 

- Vražji narančasti ormarići, i ja idući tjedan počinjem s makeoverom… Vaš izgleda lijepo, dobro izvedeno i kuhinja je kao nova – komentirao je jedan od pratitelja. 

Jedan od komentatora zapitao se je li Emi trebalo dopuštenje za preuređivanje kuhinje, budući da nije u vlastitom stanu. Odgovorila je da ima pravo na potpuni zakup, pa joj dozvola nije trebala, no kaže da je dobro provjeriti kako stojite s tim kod stanodavca. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Chani Kynes 23.04.2023.

    Ovo i ja uradim sa kvalitetnim starim stolovima, stolicama i foteljama.

  • 22.04.2023.

    Kaj će mi kuhinja, samo krevet i TV

Komentiraj...
Vidi sve komentare