To je to što me zanima!

Retro spavaćica s volanima: Ležerne cure imaju novi trend

Nakon faze tajica, ušli smo u novu eru kućnog stylinga, a to su retro spavaćice optočene volanima i eteričnim teksturama koje podsjećaju na neka minula vremena kad je ženstvenost bila u fokusu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Twinset: Elegantan retro trend koji su nosile naše stylish bake

Kome se više da spremati, vrijeme je da se totalno opustimo, iako su s vremenom opustile i mjere. Vrijeme je da se polako vratimo u vanjsku odjeću, no ljudi još uvijek nisu gotovi s izolacijskim trendovima. Naime, nova fora je slikati se u lepršavim, viktorijanskim spavaćicama koje krase volani i druge aplikacije koje definiraju romantiku. Važno je da je nježne nijanse, po mogućnosti u nekim pastelima, javlja InStyle.

U doba prije korone po doma smo nosili ofucane trenirke i razvučene sponzorske majice, dok se sada ponekad valja i srediti, a nema bolje nego lepršava spavaćica koja pritom najavljuje tople dane. Inspiracija su stare pod-haljine iz 19. stoljeća i spavaćice, odnosno haljine za spavanje, koje su dame nekada davno odijevale prije odlaska u krevet.

UDOBNE I FANTASTIČNE Kućni super outfit: Deset tajica koje daju osjećaj 'druge kože'

Također, tu su i boudoir inspiracije, odnosno kreacije za po doma, no vrlo elegantne i nacifrane, prave ženstvene kućne haljine. Ispod, naravno, mogu ići i te slavne tajice, trenutno mega hit u svijetu.

Od materijala spominju se saten, svila, ali i fini pamuk, kao i one slip-on kreacije iliti negližei, koje su još ispod suknje i vestice nosile i dame tijekom pedesetih godina prošloga stoljeća.

UDOBNE I PRAKTIČNE U SVAKO DOBA Majice s fora natpisima: Deset odličnih odabira online shopova

Sve skupa podliježe ultimativnom zakonu udobnosti, no za razliku od one ofucane trenirke, ove kreacije su lijepe i čitave te evociraju neka minula vremena kad je dama imala odjeću za svaki dio dana, a ovo je bila večernja ili jutarnja.

DRVENE NATIKAČE Drvene klompe stižu kao jedan od top trendova za vruće dane

Ljudima je stalo do toga da se jednom konačno srede. Duži boravak kod kuće u jednom trenutku postaje normala, a s time dolazi i želja za sređivanjem i urednijim odijevanjem, što pomaže dojmu "normalnosti".

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Twinset: Elegantan retro trend koji su nosile naše stylish bake

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare